4/2/15

Massalavés

Com cada vegada que agarre la bici em fa mal el muscle i demà tinc que anar al metge.... pues blanc i en botella.... orxata.... hui he anat a pegar una volta amb la bici i demà els metges que vegen el que tinguen que vorer.
Pep d'Alcira em va passar un track personalitzat per a les meues condicions i ademés es va oferir per acompanyar-me. Aixi que em quedat este matí amb la companyia d'Alberto també d'Alcira.

A les 8'00 comencem a pedalejar, les previsions meteorológiques eren d'aire, aigua, neu i fred.... al final no ha sigut tan greu. Han caigut unes gotetes i vent si que em tingut també, però neu gens i fred menys de l'esperat.
Anem cap a La Gaveta per baixar el port, i pel Camí de la Palla anem cap a Novetlè i després del polígon de Xàtiva arribem a la llosa de Ranes. Comença la part dura, pugem per la Serreta Verda pel Camí de Santa Anna per passar a l'altre costat i baixar per la Font Amarga. Anem vorejant el Riu Albaida pel Camí dels Carboners fins la gasolinera de La Toscana.
Creuem la carretera i per la Senda de la Vall cap al Camí Reial de Madrid per a creuar l'autovia i anar pel Camí dels Fondos arribant a l'Ermita del Roser.
Continuem sense parar pel Camí de la Comporta fins Gavarda. Creuem el Riu Xuquer i ens dirigim al Pont del Rei. Un pont inacabat del segle XVIII declacarat BIC.

La pluja amenaçant es veia al fons.

Després de les fotos de rigor reprenem la marxa pel Camí de les Algoleges, es desviem pel Camí de la Paira per a pegar-li la volta a Alberic i arribar al naixement del Riu Verd, Els Ullals del Riu Verd.


Continuem pel Camí de la Reva fins Massalavés on hem esmorzat. Tortilla de carxofes i botifarra, sense paraules. Amanida, cacaus, olives, cerveses i cremaets tot per 5€.


Reprenem la marxa creuant el Riu Verd per un pontet.

Pel Camí del Realenc arribem novament a Alberic i tornem a agarrar el Camí de les Algoleges per arribar a Vilanova de Castelló o Castelló de la Ribera. Anem vorejant el Riu Albaida fins Senyera i Manuel on parem per a fer-se un refresc i que jo puga descansar, comence a estar cansat.
Anem seguint la Via Augusta que també es Camí del Cid i Camí de Santiago fins El Genovés.
Anem cap a Alboi i per la Xopà creuem el riu per arribar al Molí Guarner i per la Senda de la Cova Negra fins Bellús. Continuem per l'Assagador de Bellús i el Camí de la Garrofera fins el Poliesportiu i finalment al poble on he arribat mort.

Al final han sigut 90 km. Creia que no podria arribar, de fet hem tardat molt de temps per la meua lesió. El mal de muscle es prou evident i el genoll també m'ha fet mal a l'hora de pujar la costera de formigó de Bellús on he tingut que posar peu a terra. A vorer si demà els metges em diuen si veuen alguna cosa rara per que l'altra vegada que em van fer l'ecografia no van vorer res rar.

Molt bona companyia i ruta excel·lent feta per Pep, però hi ha que fer-la en cap de setmana per a disfrutar dels esmorzars de Massalavés. Hem arribat al poble sense que ploguera però el vent si que m'ha fet patir. El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Una de les maneres de conéixer als semblants és quedar amb ells, pensat i fet, tipotane, rutadura i el llarg, en un matí llarg i fresca que ha unit a tres bojos de la bici, en un únic menester, el d'ajudar-nos a arribar. Resultat final tot un plaer després de 90 km. i amb el dodotis sec.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si vam tindre sort de que ni ens ploguera ni ens nevara. ;)

      Elimina