9/11/14

Gran Premi Xest. Dissabte

Dissabte pel matí cap a Xest per a vorer els entrenaments. A les 9'00 va vindre el meu germà per arreplegar-me i directes a esmorzar a Massalavés arreplegant a Edu pel camí.
Entre altres coses es pot triar entre Suc d'anguila....

Rabo de bou....

Conill "al ajillo"...

Vedella...

En fi, que hi ha varietat.

Arnau es va agarrar un bon entrepà.

Jo vaig escollir Rabo de bou.


Després d'esmorzar anem directes a Xest en lloc d'anar al circuit. La intenció era deixar allí el cotxe i anar i tornar del circuit amb el tren per a estalviar-se l'atasc d'entrada a Xest per la vesprada. Feia calor, fins i tot sobrava la mànega llarga.

A Moto 3, i amb el Mundial en joc, les espases estaven en alt. La pole la va fer Antonelli seguit pels que es disputaven el mundial. A MotoGP, una inesperada caiguda de Marquez va fer que Rossi fera la pole. Una vegada es van acabar els entrenaments de MotoGP, ens en anem a Xest per a dinar. Tal i com habiem previst, amb el tren s'arriba prompte i no tens cap problema en aparcar jejejeje.
Vam anar a dinar al xino, amb 12€ per barba vam quedar contents i vam eixir a pegar una passejada.

Eren les 19'00 hores i es vam topar amb l'espectacle de l'stunt, ja que al anar amb el xiquet xicotet no es vam clavar per tot el jaleo. Amb una TZR 80.

I si cremes molt la roda....

Et quedes sense ella.

Ja eren quasi les 20'00 hores i a mi em feia prou de mal e peu. Entre el caminar i el estar plantat tantes hores ja estava cansat així que cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada