4/9/12

Camino Cid. Dfensa del Sur. Ontinyent-Banyeres

 Hui he fet una altra ruta amb la bici per a continuar fent el Camino del Cid. Aquesta ha sigut l'Etapa nº 57, entre les localitats d'Ontinyent i Banyeres de Mariola.

El punt d'eixida ha sigut a la carretera del Barranc de Bocairent. Duia unes quantes setmanes unflant la roda abans d'eixir, hui després d'haber-la unflat a casa quan he arribat, estava altra volta buida, així que he tingut que canviar-la. Això m'ha retardat però també m'ha permès fer-li unes fotos a les cabretes que hi han al Barranc, en hi han unes set, a esta se'n veuen quatre, les vegeu???

Una vegada reparada la punxada he pogut eixir, que no pedalejar. Ja que he començat empentant la bici per pujar a l'Alt del Castellar, la temperatura es mes fresca que últimament. A una de les revoltes que hi ha per a salvar el fort desnivell, es pot veure a un costat el final del Barranc dels Tarongers i a l'altre el Barranc de Bocairent i La Vall d'Albaida.


Continue empentant la bici fins arribar dalt del tot, son 1'5 km de pujada i he tardat mes de mitja hora.

A un costat es veu La Vall d'Albaida amb Ontinyent en primer termini i per l'altre costat, es veu Bocairent darrere del Barranc amb La Mariola i el Morro del Porc en segon termini.

Comence la baixada que es curta fins arribar a l'antic Camí Romà (veure el vídeo) per a continuar empentant la bici un poc mes fins que he arribat a l'Ermita de Sant Antoni de Baix que diem a Bocairent (després passe pel de Dalt)

A esta foto es pot vorer el xicotet forat pel que entra la llum el dia de Sant Antoni per il·luminar l'imatge del Sant.

Ací he estat un parell de vegades apunt de caure a terra per culpa d'un puto gos que es tirava damunt de mi. Si haguera agarrat una branca li ho haguera explicat al gos i a l'inútil del seu amo.

Per fi puc pedalejar un poc per arribar a "Els Corrals" i entrar al poble pel Pont de Darrare La Vila, passant pel costat del Pouet de Sant Vicent, les Coves del Colomer, la Cava de Sant Blai i prop de Les Covetes dels Moros per arribar a la Plaça de l'Ajuntament on m'han segellat el salconduit.

Em dirigisc a Rochling on treballe, per preguntar-li a l'encarregat en quin torn tinc que entrar a treballar en acabar les vacances i després per l'antiga Via del Tren Xixarra cap amunt per arribar a l'Ermita de Sant Antoni de Dalt.

Continue pedalejant per arribar a Banyeres de Mariola, encara que m'he desviat del track que va per la via per pujar al centre del poble on està l'Oficina de Turisme per a que em segelle el salconduit.

Amb la foto al parc on està l'Oficina comença la baixada per enganxar el track que em du per la Via fins l'Estació de Bocairent on carregue aigua, ara la temperatura ja comença a pujar novament.

 Ara seguint el track vaig pel Barranc dels Tarongers, que baixada mes bonica. El paisatge encara no s'ha recuperat de l'incendi patit fa uns anys, encara que a la part del riu hi ha mes verdor a pesar de que va quasi buit. Arribe a les 12'35 al cotxe amb 30 km.... només?????? Pareix que siguen mes però es per la forta pujada del principi, una vegada a Bocairent la pujada es mes suau cap a Banyeres i després la tornada ràpida fins el Barranc i bonica després. El perfil de la ruta.

Ja duc 5 segells en dos etapes, un altre dia faré cap a Otos i de pas segellar a Montaverner que l'altre dia no em van posar eixe. Ací l'enllaç per a vorer el vídeo de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada