30/9/12

Ermita Sta. Anna

 Hui ruta amb la bici. Volia estar prompte a casa per vorer les carreres de motos.

A les 8'00 haviem quedat al Parc, com el divendres va ploure moltíssim i anit també va ploure un poc. Hem fet una ruta agggsfaltica per a no embrutar-se massa. La ruta elegida ha sigut la de l'Ermita de Sta. Anna.

Fins arribar al costat de l'autovia, ja passat Canals no hem agarrat fang. Després d'anar pel costat de l'autovia hem arribat a La Llosa i comença la pujada.... foooooooorta puja que remata amb una rampa de formigó amb una pendent del 28% on la roda s'agarra i pareix que no avances, de fet m'ha costat molt i he notat la donació de sang del dimecres.

Les vistes al Mirador del País Valencià son espectaculars per un costat es veu tota La Ribera i per este les localitats de La Llosa i Xàtiva al fons.

Una vegada fetes les fotos de rigor hem baixat, els altres s'han quedat al poble per esmorzar i jo he tornat cap a casa pel mateix lloc que habiem vingut. En alguns llocs encara son evidents les consecuències de les pluges.

Després de creuar Canals comença la pujada del Port pel carril bici. Ací ja anava molt cansat amb mes de 40 km, menys mal que com anava soles he anat tranquil. Una vegada al poble directe a la gasolinera per pegar-li una manguerà a la bici i llevar tot el fang que duia damunt. I després de torcar i engrassar la bici he entrat a casa a les 12'10 amb 50 km a les cames, molt cansat. però just a temps per pegar-me una dutxa i vorer les altres dos carreres de motos.

El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada