15/9/12

Pou Clar Vinalopó amb els Hui no Caurem de Xàtiva

Hui ruteta amb la bici. He anat al Pou Clar per eixir amb els Hui No Caurem de Xàtiva. Creia que tardarien un poc mes en arribar perquè en venien molts però ja estaven allí quan he arribat jo.

Ràpidament em posa a baixar la bici i de seguida ha vingut Marraixa i Miguel. Els he fet la proposta de canviar un poc la ruta i anar a Bocairent en conter de Banyeres.

A les 7'50 ens posem en marxa amb un poc de frescor, només som 25 persones. Primer anem un tros per la carretera que va cap a Fontanars i després es desviem.... deixem l'aggggsfalt i comença la pujada. Anem per una pista encara que veiem varies vegades trams de senda enginyera fins arribar a l'Alt de Soterrany.

Després de reparar una punxada i fer unes quantes fotos reprenem la marxa. A partir d'este moment ens desviem i anem cap a l'Ermita del Sto. Cristo de Bocairent en conter d'anar cap a Banyeres. Al poc... una altra punxada, al final l'única avaria que hem tingut han sigut sis punxades que per a ser tanta gent no està gens malament.

Arribem a l'Ermita i cap avall fins creuar el pont i pujar cap a la Plaça de l'Ajuntament i sense parar cap al Bar La Rotonda per esmorzar molt prompte, eren les 9'30.


L'entrepà de la casa està de mueeeelte

Una vegada esmorzats hi ha hagut gent que ha decidit tornar-se'n mentre que la resta hem començat la pujada pel polígon cap a l'Ermita de Sant Antoni de Dalt i després per la Font del Rotglar cap amunt per pujar cap al Morro del Porc.

Una vegada ja complida la part mes dura de la ruta ja tocava diversió. Primer alternant el camí amb una senda per arribar a la Font de la Malladeta i després mes senda per arribar al Naixement del Vinalopó on un valent s'ha atrevit a clavar-se dins de l'aigua.

A continuació hem anat per la senda del pou fins arribar dalt del port. Dúiem 30 km però estava fundit, ni resta del fred de l'eixida. Ací novament ens hem partit, uns han baixat per la carretera mentre que altres hem baixat pel Camí de les Haques, una trialera amb molta pedra solta.

En arribar a l'Estació de Bocairent, ens hem trobat amb la gent del Club Ciclista Bocairent que estaven a la casella fent-se una cervesa que han compartit amb nosaltres, a mi m'ha vingut molt be un glop de cola fresca.

Seguim i uns altres continuen per la via en conter de vindre a fer l'altra baixada del dia, el Barranc dels Tarongers, de Lluna que diem a Bocairent. Al final de tanta gent ens hem quedat amb sis, encara que mes avant hem agarrat a uns que havien eixit davant. Tenia a la ment la baixada després de l'altre dia i encara la he disfrutat mes, sobretot per no anar soles.

Arribem baix i sense parar ens dirigim als cotxes que estan al Pou Clar, s'ha fet tard perquè son les 14'15 i amb 42 km a les cames jo estic mort. M'hauré de posar en forma per poder aguantar mes km amb la bici, encara que en duc 2.000 enguany.

Per fi he coincidit fent ruta amb Miguel i Marraixa. Espere que ara quedem mes voltes i m'ensenyen eixes bones baixades que coneixen. El meu vídeo està al forn, però el bo es el que fa Miguel que també posaré per ací.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada