21/4/12

PROVA MONDRAKER DUNE RR 180mm

Hui he anat a Alzira, a la tenda Soulbikes que feien una Demo Day Mondraker, o siga.... a provar una bici. 

La bici que he pogut provar ha sigut una Dune RR, però ademés tunejada.... les llantes les bieles i la forca que era de 180mm en lloc dels 160mm  no eren els originals d'este model.
La talla de la bici era la M, ja que Mondraker no fa la S, però curiosament em venia com un guant. La primera sensació que he tingut al pujar ha sigut de.... comoditat. Teòricament era una talla gran per a mi, la forca sobredimensionada i el manillar ultraample donaven l'aspecte d'anar amb una xoper o algo així jajajajaja La tija pija també té mes recorregut que la meua i així es molt millor.... l'hauré de canviar.
La prova consistia en fer una ruta d'unes dos hores amb la bici, érem uns 8 membres. L'amo de la tenda Miguel Angel, el seu germà i els demés provadors. Després d'estar ajustant-se els seients i fer-se una foto del grup hem eixit, eren ja les 10'00. Mes tard del previst i hem tingut que modificar la ruta.


Primer hem fet l'agggsfalt inevitable per a eixir de la ciutat. Després d'una breu pujada pels voltants d'horts de tarongers hem fet una lleu baixada ja per camins de terra i de sobte una bona pujada.
M'ha costat una mica pujar, la bici pesa mes que la meua, la forca tan llarga, els dos plats i que també estava provant els pedals de plataforma i les Five tenn m'han complicat una mica però he anat còmode.

Després ja venien les baixades, la primera un poc mes tècnica que la segona que ha sigut mooooolt ràpida. Primer anava darrere dels que coneixien el terreny però, al arribar a la primera curva, ja he frenat prou. No conec ni la zona ni la bici i no era qüestió d'arriscar tontament.
Una vegada als voltants de la tenda hem baixat unes escales, tenen un tram mes que les que ixen al vídeo i els primers escalons de cada tram els voles jejejejeje ha estat divertit. Al final la ruta ha estat un poc lleugera per a la forca que duia i que no he pogut provar a tope però es veu que la Dune es un maquinon, mes abaixadora que la meua.
El perfil de la ruta



Vídeo resum de la prova.


4 comentaris:

  1. Rafel ja quedem una altra vegada per traure-li el suc a la Dune. Ja ho hem comentat però la eixida és una mica light(tots els públics) per a una bici com la Dune, però ho hem passat bé. Gràcies per la teva presència i el teu comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tranquil Miguel... entenc que tens que fer una ruta "para todos los publicos".;)

      Elimina
  2. rafa, que te pierdes en lo mas oscuro jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si es que no se ve ná.... como no me voy a perder????jajajajaja

      Elimina