14/4/12

La Quintana

Hui ruta amb la bici, he anat a vorer la gent del poble quina ruta anava a fer. Han decidit fer La Quintana... tot un clàssic, no tenia res pensat com alternativa així que he anat amb ells.

Anàvem fent la ruta de costum, quan hem arribat baix de la primera baixada els he dit d'anar per dins del barranquet i m'han dit que no... que anaven per l'altre costat que es mes "radical".... radical???? pujar per una costera formigonà i baixar per un camí???? com jo soc mes light he anat per dins del barranquet.

Una vegada he arribat a La Font Quintana he vist que han posat un pontet de fusta, està xulo però no crec que fera tanta falta posar-lo.

Ací La Font,al anar a soles si que he pogut parar per fer fotos.

En passar el pont he parat per esperar-los, han tardat mes de 15 minuts i després hem continuat per la pedrera i després pel Merendero Pedro cap a la Senda de la Cova Negra i Bellús per arribar a Guadassèquies on hem esmorzat, bon lloc... un bon entrepà per 5€.

Després hem tornat enrere a Bellús i per dins del barranc (esta vegada si) fins El Salido. Allí ens hem separat, Ivan i jo ens hem tornat els altres han anat a pegar un poc mes de volta. He arribat a casa a les 12'30 amb quasi 40km. Es una ruta bonica, però després de les que he fet als Pirineus... només faltaven els peatges per a ser una autopista.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada