28/4/12

II Ombria del Benicadell des de l'Olleria P 2 i 3

Hui he eixit a pegar una volta amb la bici, he fet una rallymanada d'eixes que et quedes sense sentit, mes de 70 km.

Ja feia temps que tenia ganes de fer la II Ombria del Benicadell, la marxa de Castelló de Rugat (de les Gerres que diu la gent major). I hui he anat a fer-la, però eixint des de l'Olleria per la qual cosa el numero de km es doblava.

He anat des de casa fins Otos on ja m'he enxufat  a seguir el track, duia ja 17 km. El track puja cap al dipòsit d'Otos però per un altre camí, en lloc de pujar per agggsfalt vas per un camí formigonat primer i terra després, però es prou mes empinat. Continua pel lloc de costum fins la Font del Meler. 

Una vegada a la font, el track continua pujant per la senda de la nevera fins la pista que puja a la Font Freda on he parat per pegar un mos. Es una pujada que acaba fent-se dura, vas tota l'estona a l'ombria del Benicadell, o millor dit a la boirina del Benicadell.

Continues pujant fins arribar al desviament on ja comença la baixada fins la Casa els Guardes. Un poc mes abaix passa dos voltes el track pel mateix lloc i no tenia massa clar quan es separen quin dels dos tenia que seguir, després d'haver parlat amb un biker que m'he trobat he optat per fer-li cas encara que ell no sabia el recorregut i he anat fins l'inici de la Senda del Margalló per atacar la trialera que no coneixia. Les vistes de la Vall una passada.
No te cap dificultat tècnica i en conèixer-la una mica es mooooolt divertida. Una vegada baix he tingut un altre moment de dubte, es creua el track encara que com es un camí aggsfaltat hi han pintades fletxes a terra i no he tingut problema. En deixar el camí per agarrar un altre de terra he xafat un animalet que estava prenent el sol, s'ha quedat enrotllat però al anar a fer-li la foto ha eixit fugint. 

Després he continuat fins arribar al Rafol i des d'allí per un camí que no coneixia i creuant un riuet he arribat a Castelló de Rugat. Ací ja eren les 12'15, massa tard per a seguir el track que va cap a Salem. Així que he optat per tornar cap a casa. He fet la segona i la tercera part del track, em falta fer la primera que es l'eixida per arribar cap a Otos.

A partir d'este moment he anat pel lloc de costum, pel costat de la carretera fins el Refugi Antiaeri de Pla de Missena cap a Montaverner i pel carril bici i pel Cementeri fins casa. Eren les 13'30 i amb mes de 70 km a les cames estava ja fundit.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada