25/4/12

Investiganda pel riu

 Hui he eixit a pegar una volteta amb la bici, com no tenia molt clar que fer, he anat a vorer com està el tema de creuar el riu per a la ruta long travel dels Freeambres.

Primer he anat cap a Montaverner i pujant pel Camí Reial de Gandia ja he anat pel camí que ve a eixir a l'altre camí aggsfaltat abans de la Pirotècnia Europea, ja feia temps que no passava per allí, estava tallat l'ultima vegada que vaig passar per una solsida, ara ja està arreglat. De seguida l'altre camí que du al riu.
No passa molta aigua i es veu clarament la penya que fa d'assut improvisat i per la que el creuem. No he arribat ni a banyar-me els peus. De fet l'aigua està tan clara que es veuen els peixos, i son prou grans. 


Després he entrat al circuit dels cotxes teledirigits pegant-li un parell de voltes i després he anat a casa per arreplegar els diners i comprar-li a Toni un dels suports de bici que ha fet, la veritat es que està molt ben fet, amb els suports regulables en altura, folrats amb una goma per no ratllar la bici i amb uns tacs de plàstic.

Després ja he anat cap a casa amb 25 km.... nostamal!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada