31/10/11

Serra Mariola

Hui nova volta amb la bici, acompanyat per Toni de Xàtiva i per la millor zona del mon, la Serra Mariola..... diversió i bons paisatges garantits.

Entre pitos i flautes hem eixit mitja hora mes tard del previst, cosa que ha fet que esmorzarem també un poc tard, però tampoc hem patit fred, mes be tot el contrari. Ha fet un dia fantàstic després de les pluges d'estos últims dies.

Hem anat pujant cap a Sant Antoni de Dalt i per la Font del Rotglar ja cap amunt sense mirament, el terreny estava fangós i costava pujar. Una volta dalt de la serra hem anat en direcció a la Font de la Malladeta.

I des d'ací travessant uns xarcos que hi havien abans del Molí de Blanes cap al Naixement del Vinalopó.

Una volta ací pel barranquet cap al Port de Mariola i per la Senda dels Cavalls i l'Ermita de Sta. Barbara cap al Camping per a esmorzar.

L'entrepà estava molt bo, però la canyà que ens han pegat ens ha deixat tremolant, un poc mes i no duem prou diners per a pagar... dos entrepans, una pitxera de cervesa, un platet d'olives, un cafè i un timonet.... 17'50€!!!!!!!!!!!!!! a 9€ per barba.... QUIN ROBO!!!!

AL CAMPING LES FONTS DE MARIOLA NO ANEU A ESMORZAR QUE VOS ATRACARAN!!!!

Quan hem eixit d'esmorzar ens hem donat conter de per que estava el bar buit, només estàvem nosaltres dos i després del preu que hem tingut que pagar per una cosa que a la majoria de bars costa 5€, ja sabem perquè estava buit.

Després anàvem amb caxondeo, que si era caviar en conter d'ou fregit, que si el pa..... en fi.... com ja no tornaré mes per allí... amb mi ja s'han fet rics.... ric rac!!!!!

Després del susto que ens hem pegat ens quedava baixar al poble, he pensat que la trialera amb menys pedres seria la de La Mola i encara que tinguérem un poc de fang no s'esvararia tant. Ja feia molt de temps que no passava per ella i ha sigut molt divertit, Toni venia apegat així que no anava parant i hem baixat amb molt bon ritme.

Una bona ruta per un lloc que sempre agrada a tot el mon. El perfil de la ruta.

4 comentaris:

  1. al lladre........... bona volta, i una vegada mes me quedat a terra, ara si, tinc que anar al fisi a vore si me reparen este genoll. espere que a la tercera siga la definitiva

    ResponElimina
  2. Doncs al entrepà li veig algo raro,el pernil o lo que siga aixó està massa tendre per al meu gust..crec que haurien de haver-lo passat un poc per la planxa,ara si et cobren l'extra,ja,ja millor deixar-lo així... au fins aviat.

    ResponElimina
  3. Tu si que estas fet un pernil jajajajajajaja

    ResponElimina