9/10/11

Investiganda per sendes

Hui he eixit a pegar una volta amb la bici ja que ahir vaig fer molts pocs quilòmetres. He anat a investigar, volia enllaçar la Senda del Portalet amb la Trialera de la Foia redona.

Primer he pujat la Senda del Portalet, te trams molts vistosos.

Després la he baixat fins arribar al Gasoducte..... la vista de perfil impressiona molt mes que la frontal.


Quan estava llevat-me les protes ha aparegut un biker, li he preguntat si coneixia algun camí però no ho sabia així que he començat a investigar.... camí per ací camí per allà.... però tots duien a casetes o a bancals. En eixe moment ha passat un home amb un tractor i li he preguntat.... si em diu.... per darrere d'aquella caseta hi ha una senda que va cap allí. Així que vaig cap allí.... però no veig cap senda..... serà a una altra caseta???? en eixe moment s'ha aparegut el nostre senyor en forma de senderista amb la seua filla i un gosset.... normal que no la trobara... està molt amagada i no es veu gens.

La veritat es que l'home ha sigut molt agradable i m'ha acompanyat fins on ja era ciclable dient-me que on es separen els camins tenia que anar cap a l'esquerre.... segons l'home... anava a disfrutar molt perquè es molt bonica.... jo diria que es A-C-O-L-L-O-N-A-N-T..... quin descobriment!!!!.... es un autentic tresor.... i està ací amagat per a que no el veja ningú... igual es per eixe motiu que es tan bonica.

Encara que tampoc es tota ciclable, arribes a un barranquet i vas per dins, sort que estava sec, en època de pluges no es podrà fer.

De sobte he arribat a un punt on es veia el Castell de Montesa al fons.

He continuat baixant la senda i he arribat al Riu Canyoles..... que cosa mes rara... l'home no m'havia dit res del riu.... bé continue avant... i arribe on es separen els camins... ara cap a l'esquerra.... continue per allí..... i s'acava el camí!!!!! osti!!!! ara que faig???? m'hauré enganyat i m'hauré passat el encreuament que deia l'home????

De sobte escolte veus.... un grup de bikers.... son la Penya l'Estrena de Canals.... vols anar a Aielo per ací?????? nosaltres anem a Canals.... po vale... vaig en vosaltres... tenim que fer un poc de muntanyisme per arribar a un bancal i tornar a eixir a un camí..... no sense disfrutar de les vistes d'un bon toll per a banyar-se en estiu.

He anat un tros amb ells, anaven a un ritme molt fort que em costava seguir.... així que pare i em lleve les protes i ja podré pujar el port de l'Olleria mes tranquil.

Ací la caloreta ja apretava, eren mes de les 13'00 hores i m'ha costat un poc pujar perquè entre la cansera i que estava sense aigua anava fundit. He arribat a casa a les 13'30 molt cansat però amb la sensació d'haver descobert una senda impressionant.... i això que crec que hauré passat de llarg el camí que jo volia fer, si dos persones m'han dit que podia arribar des d'allí fins on volia anar, es que si que es pot anar.... continuarem explorant la senda.

El perfil de la ruta.

4 comentaris: