31/7/11

VII Volta a Peu Montaverner

Ahir va començar el III Circuit de Carreres de la vall d'Albaida a la localitat de Montaverner, on feien la VII Volta a Peu.

El recorregut ha tingut unes xicotetes variacions respecte de l'última volta que vaig participar, encara que la major part es igual, hi ha les mateixes pujades, la principal diferència es que a Meta s'entra per l'altre costat i li dona mes vistositat ja que passes per dins del poble i està tot ple de gent.

La cursa de 9 km, consta de dos voltes al mateix circuit passant per la majoria de carrers del poble, baixem al riu i pugem per a eixir al Camí Reial de Gandia i tornar a entrar al poble. Vaig eixir dels últims per a no tindre presió.

La primera volta la he fet tranquil, ja que esta es la primera carrera que faig des de la Mitja de Xàtiva on em vaig ressentir del peu i no volia que em tornara a passar el mateix.
La segona volta he anat incrementant el ritme, encara que anava molt perdut perquè només he vist dos punts quilomètrics i no tenia ni idea de a quin ritme anava, per altra banda.... tampoc era eixe l'objectiu... simplement era fer la prova i vorer si em feia mal el peu.

Quan vam passar pel punt quilomètric 6 vaig incrementar el ritme i si que vaig notar un poc de mal, així que vaig tornar a afluixar tornant al ritme que duia fins acabar la prova. Els últims 500 metres els vaig fer esprintant, per la qual cosa les sensacions son bones.

Quan vaig entrar a meta vaig vorer a Andreu, i per fi ens em pogut conèixer, a vorer si a la pròxima carrera que coincidim ens trobem abans i podem xarrar mes mentre calfem.

Al final vaig fer la prova en 44'32 a un ritme de 5, molt millor de l'esperat, entrant a Meta el 393 de la general i el 197 de la meua categoria.

El millor de tot es que hui no m'he alçat amb mal de peu, vaig millorant. Ara només em queda recuperar la forma per a poder fer les carreres al meu ritme.

2 comentaris:

  1. Rafel a la pròxima carrera que faça del circuit ja quedem abans de la carrera i la fem junts,ara be que tu d'ací poc ja voles,au...je ah!! en el teu Facebook tens les fotos que a fet Claudia, inclòs el teu esprin final de cara a meta en pla campió,au... ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies per les "afotos" i a vorer si es deveres i coincidim.;)

    ResponElimina