23/7/11

Sopar d'estiu Club Atletisme l'Olleria

Anit vam fer el sopar d'estiu del Club d'Atletisme, a pesar de les vacances i que la gent està a les casetes i la platja vam ser 32 d'assistents dels 81 que formem el club.... quasi la meitat. Així que a les 22'00 hores tots a taula.

El preu estava tancat en 20€ i el menú acordat, va estar molt bé i de prou qualitat, llevat de que com sempre la cervesa no la trauen suficientment fresca..... imagine que serà per a que no en begues molta jejejejejeje

Primer van traure un esgardaet, un plat de gambes, unes mandonguilles, uns calamars a la romana i unes broxetes de gamba amb bacon que estaven bonísimes i molt de pa amb tomaca.

Després hi havia per a triar diferents plats de carn o peix, jo vaig triar "pierna" de corder.... ejem ejem

A continuació els postres, on també es podia triar entre diferents coses, el gelat de pistatxo i timonet estava de mueeeeeelte.

I tot seguit, mentre preníem el café i com ve sent habitual es van fer una serie de sortejos de material esportiu, tant d'home com de dona finalitzant amb una sorpresa en forma de regal per a tots els assistents, van ser dos parells de calcetins personalitzats amb l'anagrama del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada