3/7/11

Dia de la Bici a Bocairent

Hui ha sigut el Dia de la Bici a Bocairent. Es una eixida amb els xiquets per a anar a esmorzar. A pesar d'això l'organització es excel·lent ja que la marxa va obrint-la Protecció Civil i la tanca una ambulància.

A les 9'00 del matí ja estan tots els figures impacients de començar a pedalejar, havent xiquets de totes les edats.

i quan estan llestos per a eixir costa tindre'ls parats per a fer una foto.

El recorregut es molt senzill, baixar per l'antiga via del tren xixarra fins l'Ermita de la Verge de la Llum a Alfafara i tornar.

una volta tot el mon a esmorzat, es reparteixen una serie de regals, i cap xiquet se'n va sense el seu corresponent regal, en este cas al meu fill li han donat una motxilla i una bombeta de ma per a unflar les rodes.

Gràcies a la bona organització de la marxa, una persona que ha tingut un accident a la carretera aliena a la marxa ha tingut a la seua disposició a la gent de protecció Civil i una ambulància per a atendre'l, també hi havia entre els participants un Guàrdia Civil i un Bomber que anaven amb els seus fills atenent-lo i reorganitzant el trànsit per la carretera.

Després d'esperar un poc per a que llevaren al ferit i no ho veieren els xiquets hem représ la marxa per la via fins arribar a Bocairent, on també, han tingut els xiquets l'opció d'anar a la Piscina Municipal per a prendre el bany.... torne a repetir... EXCEL·LENT ORGANITZACIÓ!!!!!.

El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada