12/6/11

Volta per Quatretonda

Hui una altra volta amb la bici. Ahir vaig estar parlant amb Ramón per a quedar i fer una volta junts. Després del sopar dels crios de fi de curs de futbet vaig posar el despertador.... però no vaig alçar el botonet.... este matí he obert els ulls i he vist molta claror... quina hora serà???? ostiiiiiiiiiiiiiiiii les 7'48... ja no arribe. Així que després de vestir-me li cride i diu que m'esperen al Pantà de Bellús i vaig cap allí.

El dijous com em vaig banyar tant vaig tirar la motxilla per a rentar i hui no la tenia, així que he estrenat la nova, de moment les protes no van subjectades fortament així que les he deixat, ja vore que invente i la càmera de fotos la he posat a una butxaca i no he fet quasi fotos.

Com si fora una crono vaig direcció el pantà i quan arribe ja estan allí Ramón i David. Anem direcció Quatretonda encara que fem una paradeta per a degustar els albercocs del terreny ensenyant-los el camí que ells no coneixien.

Una volta a Quatretonda, m'ensenyen ells a mi una pujadeta..... maaaaaaaaaaaaaaaare que empinat que està això. Arribem al final de la Trialera d'El Molló i ells volien fer-la pujant així que els he ensenyat com arribar a El Molló, per a això hem pujat per la Trialera de l'anglés i per la pista de Pla de Corrals cap amunt per un camí, mentre pujàvem hem vist com baixava una moto per la Trialera de la Falaguera.

Una volta a El Molló, ells s'han posat les protes i cap a baix, jo com no les duia he intentat baixar espaiet, no siga que pille....

Una volta baix, mentre es llevaven les protes hem estat comentant la baixada i pareix que els ha agradat.

I ja ens hem dirigit ràpidament fins a Bellús on volien esmorzar i ens hem despedit, jo cap a casa fent una altra crono. He arribat just a temps de pegar-me una dutxa i vore l'eixida de les carreres de motos.

El perfil de la ruta.

7 comentaris:

  1. ruteta completeta!-No peds cap op
    ortunitat!

    ResponElimina
  2. si que ens va agradar la baixada del mollo,aunque en ferla un parell mes de vegades millor. per a este proxim diumenge ya estem pensant en fer sumacarcer i la de les abelles, aixi anem agarrant tecnica.

    ResponElimina
  3. ieeeeeeeeeee.... la de les abelles... este diumenge dius????

    ResponElimina
  4. si xic este diumenge i esmorsar a sumacarcer... te fa!!!!!!! ya me dius algo i quedariem...

    ResponElimina
  5. Sepionet al Ricardo???? m'imagine que si, ja et telefone el dissabte.;)

    ResponElimina
  6. aixo es sagrat al ricardo jejejeje ja me dius algo. per cert, no te eixida la senda que digueres a Alboi,no?

    ResponElimina