19/6/11

Sumacarcer

Hui si que he fet una molt bona volta, Sumacarcer.

Havia quedat amb Ramón, David i un altre xic a Xàtiva, he anat amb el cotxe per a no tindre que pujar després el Port amb la bici i estalviar-me una bona acalorada. He arribat un poc tard, no es una cosa que a mi m'agrade però no he pogut evitar-ho. Així que hem eixit sobre les 7'50 en conter de les 7'30 previstes.

El dia estava una mica tapat, almenys no farà calor. Hem anat per camins asfaltats fins Llanera i un poc mes avant ja hem eixit al mateix barranquet que faig jo des de l'Olleria.

Ramón
David

Fins que hem creuat el riu molt ràpidament, quasi sense temps de fer fotos.

Extranyes formacions, o millor dit.... erosions.

Després ve una pujada fins arribar a un camí des d'on eixen les dos trialeres que baixen a Sumacarcer, la de l'Ombria del Castell que vaig fer jo l'altra volta i hem va saber a poc i la que hem fet hui.

Es una trialera molt xula, amb moltes rampetes per a botar i una distancia adecuada. La veritat es que la he disfrutat molt jejejejejeje. Llàstima no haver-la gravat.
Quan he arribat baix hi havien un grup de Cullera que estaven fent remontes... no es mala idea.;)

Després ens hem dirigit cap al bar a esmorzar, com David havia punxat hem tingut temps de fer unes fotos al Xuquer.

I ja sense perdre mes temps a l'àgape.Després d'esmorzar li hem reparat la punxada a David..... tres voltes!!!!! ha donat temps per a fer mes fotos.

I amb la companyia del sol que ja s'havia alçat, cap a Xàtiva passant per Sellent i Llanera que han fet els primers 1.000km anuals.

El perfil de la ruta.

2 comentaris: