9/6/11

Rallyman a tope

Hui nova volta amb la bici. Ha sigut una d'eixes rallymanades que donen fàstic... tot per l'aggsfalt.

L'altre dia em va passar exactament igual... molt de solet quan vinc de treballar i quan vaig a eixir amb la bici ja està nuvol... i es posa a ploure.
He anat a pujar l'Alt del Campello, esta volta anava pendent del crono, fins Aielo he tardat 25 minuts justets i des de la rodona fins dalt del port 36 minuts i anava alternant el pla mitjà amb el gran.... "nostamal". L'altre dia es va posar a ploure mes prompte, hui fins l'ultima revolta no ha començat a caure, la diferència es, que hui en ha caigut mooooooolta mes.

Ja arribant dalt es sentien un trons que pareixia que estiguérem a 4 de febrer i que m'han acompanyat fins el poble. Han hagut un parell de trams en que he notat caure molta aigua, es la volta que mes m'he banyat, òbviament per no dur xubasquer, el que no se es si he empomat mes aigua que mai.

Al final he anat i tornat exactament pel mateix lloc, la diferència es que he tardat una hora en anar i en tornar només mitja. En quatre eixides mes com esta segur que recupere la forma.

El perfil de la ruta.

4 comentaris:

  1. AIXI SI QUE ANIRAS!!!!!!!!EL DIUMENGE SEGURAMENT ANIREM CAP A 4-TONDA Y FER LA TRIALERA QUE VA A LA PISTA Y ESMORSAR A PLA. SI TE APUNTES PODRIEM KEDAR PER BELLUS, AU XIC YO DEMA PEGARE UNA VOLTA TAMBE.

    ResponElimina
  2. Pues tenia pensat pegar una volta i estar a casa a hora d'esmorzar... a quina hora eixiu vosaltres???

    ResponElimina
  3. Rafel jo tinc una bici i com tinc por de canviar el plat per si es desbarata la cadena,sempre vaig amb el plat gran,je,je...ara que vaig poc amb ella,au..

    ResponElimina