4/6/11

Pic de Romaguera - Andalusa

Hui nova volta amb la bici, però esta de rodadora no ha tingut res, ha sigut dura dura dura. L'altre dia entre Jordi i Carlos me la van posar al cap.... i clar... no he pogut evitar fer-la.

He eixit des de Bellús, eren quasi les 16'00 hores quan he començat a pedalejar. Per les Portes del Pantà es veia el pic on tenia que pujar.

Des d'ací he anat cap a Benigànim, però esta volta sense entrar per dins del poble a buscar la pujada cap a l'ermita de Romaguera, crec que es fa mes curt. He començat a pujar la temible rampa de formigó del 28% encara que després hi ha una rampa on hi ha que espentar la bici de només el 46%, son uns 300 metres per arribar dalt de tot i vore unes magnifiques vistes, primer de la Senda Andalusa.

I després del Pantà i la resta de la Vall d'Albaida i La Costera.


Per on va el vertader camí???? per la senda que han tapat en pedres o per on estava vallat i que han tallat el filat per a que es puga passar???? qui te raó????

A partir d'ací comença la primera trialera, es molt molt difícil i la senda està molt estropejada, després es suavitza un poc i es mes fàcil, i aleshores.... la bici ha començat a espentar-me cap a dalt i he fet un supermà.... m'he quedat molt sorprés al caure perquè no es una zona molt complicada, m'he fet un poc de mal al muscle i a la cintura, els braços i les cames bé perquè duia les protes. Mirant la bici si tenia alguna cosa, m'he donat conter del motiu de la caiguda. Havia posat la forqueta al mínim de recorregut per a la pujada i no li havia obert després, m'imagine que hauré fet tope i m'ha tirat per les orelles.

He continuat la baixada que cada volta es mes fàcil fins que arribes a un camí i afortunadament he pogut enllaçar novament amb la pujada de Romaguera sense tindre que anar fins Benigànim, per la qual cosa he retallat varis km.

He començat a pujar novament però esta volta he parat a la fonteta que hi ha a l'inici de la rampa del formigó per a omplir aigua. Estos deuen ser els amants de la natura.

Una volta dalt de la rampa de formigó, he anat fins la carretera del Port del Genovés i ací novament cap amunt fins la cantera i una lleu baixada fins la Senda Andalusa. El primer tram es molt complicat, després es mes ciclable fins que arribes al final.

Una volta ací, una curta però empinada pujada per a fer l'última trialera, la d'Alboi. Ací he vist una nova senda que han netejat, abans no es veia.... ara tindré que tornar per a investigar-la jajajajajaja.

He creuat el riu pel nou pont que han fet a la xopà, no es tan autèntic com el de fusta que es va endur una riuà però te la mateixa funció.... evitar anar fins Genovés per la carretera. Una volta ací, per la Senda de la Cova Negra fins Bellús.

Una volta molt entretinguda, son 27 km i la he fet en menys de 4 hores, ideal per a alguna kedada encara que jo la podré fer eixint des de l'Olleria sense problemes. A vore si puc fer un muntatge de vídeo i el pose.

Vídeo de la ruta.

El perfil de la ruta.

8 comentaris:

  1. Espectacular, Rafa, espectacular.....haurem d'anar a fer-li una ullada je,je,je.

    I encara continues descobrint sendes noves, eres un crack !!!

    ResponElimina
  2. Si... i ademés son de baixada jejejejejejejeje

    ResponElimina
  3. I eixa kdd per a quan dius que es...?? saluts rafa!!

    ResponElimina
  4. vaja volteta més entretinguda, té una pinta excelent, a vore si prompte fem eixa KDD

    ResponElimina
  5. Migue.... Alvaro... no hi ha dia encara, proposeu.;)

    ResponElimina
  6. yee que ruton,molt xulo.eixa ya fa un temps que no le fet,pero nosaltres la ferem per genoves.si fereu una kdd meu dius.

    ResponElimina
  7. Rafel que no duus coixí de seguretat (airbag) en la bici?,je,je espere que no haja segut res,au...fins a l'altra.

    ResponElimina
  8. Ramón... ja t'avise.;)

    Andreu... doncs no es mala idea jajajajaja... però entre el gps, el comptakm, les llums.... si també hi ha que dur airbag... on el pose???? jajajajajaja

    ResponElimina