28/6/11

Trialera Pou San Felix

Hui una altra eixideta amb la bici d'investiganda. El que passa es que esta volta no ha sigut com les altres d'espentar la bici costera amunt, esta volta, he anat amb track que m'ha passat miguel de Xàtiva.

He baixat el Port i per Novetlè directe a Xàtiva sense perdre temps fent sendes, una volta a la ciutat papal cap a la Font dels 25 Dolls i a seguir el track.

Primer es per un camí asfaltat que puja, segur que quan era de terra era una pujada mes bonica. Una volta al pou he continuat pujant..... i m'he enganyat de senda... per ací no es!!!!! menys mal que duia el track i m'he donat conter als 5 metres.

Una volta a la senda correcta he fet un parell de fotos.

Es molt xula i amb unes curves prou tècniques, la veritat es que es bonica de deveres..... i sense saber que estava ahí!!!!. La faré mes voltes.

Ve a eixir a la senda que du a les Arcades d'Alboi.


Una volta a les Arcades, he mirat l'hora.... si continue el track es farà de nit, així que he tornat per la Senda de la Cova Negra fins Bellús i sense perdre temps cap a casa. Un altre dia faré el contrari i aniré per la Cova Negra i continuaré el track.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. yeee, si que l'has trobat. esta molt be. ja me dius l'hora del toparriba del disapte.

    ResponElimina
  2. si vens en cotxe a les 7'45 a l'olleria i si vas en bici a bellús a les 8'00.;)

    ResponElimina