3/1/10

Investiganda

Hui he ixit a pegar una volteta, però com volia estar prompte a casa he anat a fer la investiganda que tenia pendent de l'any passat.... o siga de fa un parell de setmanes jejejeje. He pujat cap a la rampa de despegue del Parapent i d'allí cap a baix per a vore on eixia la sendeta eixa... si es que eixia a algun lloc. Fenomenal vista de la lluna.


Al principi es un camí que està molt mal i després es convertix en una sendeta, està prou xunga i te passos prou complicats. Hauré fet la meitat a peu.



He vist un caçadors que estaven per allí baix i s'han sorprés de vorem el que vol dir que poca gent passa per eixa senda i menys encara en bici. Aixina que si no passe jo no es netejarà, i no crec que passe jo moltes voltes tampoc.
Cuan estaba a Bellús han passat dos Parapent amb motor.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Hola Tipotane, mólt de gust de conèixer't, soc Àlvaro i sí soc el mateix de "MisRutas.net" per desgràcia no hi ha massa gent per la zona que penje tracks de llocs coneguts, i menos encara que li diguen Àlvaro ;-). He estat fent-li un cop d'ull al teu blog i veig que mola, el que no veig es com descarregar els tracks de les teues rutes :-( Ja saps on estem, quan vullgues fer una ruta per el nostre poble només tens que vindrer diumenge a les 8h al poble. Nosaltres hem fet alguna ruta (còpies i fregits de "Misrutas.net") per la zona de Bocairent, la veritat es que es espectacular, però una llàstima que la zona que més hem xafat es la que dona a Ontinyent, zona prou pelada de vegetació... pero també he passat per l'altra part i es mólt guapo.... nosaltres no som massa de trialeres (ningú no tenim proteccions, per lo que pots pensar que no arriesguem massa) però tampoc som rallieros tipo "maricon el últim", ens agrada fer rutes llarguetes i amb desnivell, es cert, però som de bar i esmorçar amb copa i puro, pensem que la tertulieta de l'esmorçar forma part del ritual dels diumenges i de vegades "perdem" més d'una hora al bar... però quasi sempre val la pena... bé estem en contacte.

    Adeu

    ResponElimina
  2. Hola Alvaro, igualment encantat de coneixer't.
    Jo els tracks no els penje, hi ha molta gent que pensa (entre els que m'icluisc jo) que no hi ha que fer públiques les rutes per a evitar que destrocen les sendes. Si vols fer alguna en concret no tinc inconvenient en passar-te el track, però amb la condició de que no el penjes jejejejeje.
    No descar-te l'oferiment que fas de juntar-me en vosaltres i al matix temps te'l faig jo a vosaltres també.

    ResponElimina