16/1/10

1ª Kedada amb BTT ACIMCOVA

Hui hem fet la 1ª kedada d'Acimcova, per a mi crec que ha sigut un èxit, érem mes de 60 bikers. La zona d'Alfarb la veritat es que es molt bonica i sense pujar grans desnivells després tens baixades molt xules. M'he alçat una hora abans de que tocara el despertador.... ja no podia dormir..... serà possible???? en el anys que tinc i les voltes que he anat a kedades i que encara em passe això???? Havia quedat amb els meus germans a les 7'30 a la rodona de l'Olleria i puntuals hem eixit cap allí. Hi ha que agrair-li al meu germà Dani que acabant a les 6 del matí de treballar se'n vinguera en nosaltres, segur que hi ha gent que sense motiu ha posat una excusa per no vindre..... cada u es cada u. Cuan he arribat a Alfarb ja estaven casi tots allí..... sorpresa!!!!! que puntual que ha sigut la gent, salutacions de rigor.... quanta gent coneguda. Per fi hem pogut coincidir els membres d'Acimcova amb la bici..... que ja era hora. Primera foto de l'Associació.
En cuan hem eixit del poble i pujat una costereta de formigó, hem arribat a un mirador on ens hem reagrupat i fet unes quantes fotos.


De seguida començaven les sendes..... que xula que es esta zona. Sense pujar un gran desnivell després baixes i baixes.



Quina rambleta mes divertida!!!!!!!!!!


Ultim reagrupament abans d'arribar al bar.

Menut ambientasso


Esta foto està xula..... si pareix que sapia baixar i tot jajajajajajaja

En conclusió.... un dia magnific, amb una ruta amb molta senda que encara que es feien tapons perquè no es podia avançar ha estat molt divertida. Hem pogut coincidir els membres de l'Associació i traure uns dinerets que ens vindran bé per a fer coses.

1 comentari:

  1. Per cert.... ens queden encara camisetes a la venda al modic preu de 5€

    ResponElimina