30/12/09

TransMariola

Hui ultima ruta de l'any, i com a despedida ha sigut una ruta de grans altures. L'objectiu era fer la ruta de Jordi C de TransMontcabrer, però.... ixin des de Bocairent en conter d'Alcoi Aixina que des de ací vull donar-li les gràcies a Jordi per haver-me passat el track. Jo aniria fent ruta fins arribar a la pujada del Montcabrer on empalmaria amb la seua ruta fins a baixar la trialera Txeca, d'allí aniria seguint el seu track fins al Camping i d'allí per la Trialera de La Mola cap a casa. La eixida ha sigut matinera tipus estiu..... encara que al final me se ha fet un pelet tard i he ixit a les 8'00 en punt.

Al cotxe marcava 15ºC, aixina que no feia gens de fred, vaig per la Senda al Port fins arribar dalt, allí em desvie cap al Mas de Reiner

pel camí del Somet cap amunt, abans d'arribar dalt del tot em desvie cap a l'esquerra

i ja tot seguit cap a la Font de Mariola.

A l'inici de la pujada a les caves, empalme amb el track de Jordi i per la Senda de la Foia Ampla cap amunt.... esta ha sigut una de les moltes fonts que he trobat pel camí, no menys de 12.

Cuan ja estava casi dalt, el track baixava per una sendeta molt xula, no la coneixia, i cuan he vist un lloc on no feia aire i pegava el solet he parat per a esmorzar, que ja eren les 11 del matí.

Després d'esmorzar, continue baixant per la sendeta, cuan mes baixava..... mes xula

fins que he arribat a una caseta i vaig per un camí ample fins a un camí asfaltat i de seguida.... cap amunt un altra volta.... i tan amunt..... mare meua que empinat que estava. I ací.... PUTADON... el track estava incomplet i no m'havia donat conter al descarregar-lo..... pense que no hi han moltes opcions d'enganyar-se... només hi ha que pujar fins al pic. Però açò cada volta està mes empinat fins a que s'acaba l'asfalt i es camí de terra, menys mal que este ja no està tan empinat.... fins que arribe al Mas de Llopis, per ací anava el track aixina que vaig bé. Però a partir d'ací, la pujada al Montcabrer es torna en el Calvarí del Montcabró..... tot a peu llevat d'un trocet cuan he arribat baix de la penya per a després novament anar a peu.


Per fi dalt de tot.


A partir d'ací si que venia una putada, ja que al no tindre el track, no sabia si anava bé, aixina que comence a baixar sense haver passat mai per ací.... peaso trialera mes wapa la de les Penyes Monteses. Anava mirant el mapa del GPS, ja que sabia que tenia que baixar per la Trialera Txeca i veia un waipoint que la marcava.... fins que arribe a un cruce.... i ara que????? Ja que estic ací continue recte.... i ahí es on m'he enganyat perquè he ixit al Mas de Capellans i per ahí no tenia que passar perquè al baixar la Txeca ja anava direcció la Font de Mariola... aixina que al cruce tendria que haver anat cap a la dreta. En les ganes que tenia de baixar ixa trialera mecaguenlamar.

Cuan arribe a la Font de Mariola pare a pegar un moset i reompli el camelback. Continue i cuan arribe al Camping veig una màquina de begudes.... que bo que estava l'Aquarius. Ja es tard, son mes de les 15'00, menys mal que li havia cridat a la jefa. Ara toca mes torró que estem a Nadals jajajajajaja volia baixar per la Trialera de La Sarsa, però com l'altre dia que vaig baixar la de La Mola estava plena de rames, per a no tindre que netejar esta també, decidisc tornar a baixar la de La Mola... i com MOLA jajajajajaja. Llevat dels tres passos mes complicats i d'on hi havien troncs en terra impedint el pas, la he baixada tota.... quina canya.... estava al.lucinat jajajaja. A pesar del cansament que portava he disfrutat com un xiquet. Paradeta per a beure un litre d'aigua a l'Alboret i fins al cotxe. Les dades de la ruta son impressionants, mes de sis hores per a fer 47 km amb mes de 1.600 d'acumulat, un poc mes lleugera que la de Jordi.

Ací totes les fotos. El perfil de la ruta.


2 comentaris:

  1. Peacho ruta i peacho crònica, Rafa, m'ha encantat. A vore si has de tornar a fer la Txeca i puc anar amb tú.

    Carlos

    ResponElimina
  2. Gràcies Carlos;)

    Txeca, Penyes Monteses i La Mola.... a vore quina de les tres trialeres es mes wapa..... ja saps.;)

    ResponElimina