11/1/10

Pel Benicadell amb neu

Hui he fet una nova ixideta amb neu, la primera va ser per la Serra Grossa, la segona per la Mariola i esta tercera pel Benicadell..... la pròxima per la Serra d'Enguera aixina toque els quatre pals de la baralla jejejejeje. La veritat es que des de casa ja veia que hi havia mes neu pel Montcabrer, però com l'altra volta es va desfer molt ràpid i em vaig quedar en les ganes d'anar pel Benicadell he anat per allí. Com les previsions eren de pluja a partir de les 13'00 hores, he anat en cotxe fins a Atzeneta. Primer he pujat per la Senda de les Neveres i ja hi havia neu per allí


una volta a la pista de la Font Freda només hi havia neu a trocets fins que he arribat al cruce del Corral de Penalba, i a partir d'alli ja era tot neu.... anava mirant.... estes xafades son de senglar, estes mes xicotetes de conill, i estes???? pareixen de gos.... o de rabosa????Després he continuat pujant fins que he arribat a la Cava de Don Diegoi ací ja he dubtat, no sabia si seguir cap amunt o anar cap al Port d'Albaida que pareixia que estaven mes nevades ixes muntanyes, doncs bé.... cap allí. He baixat i pujat per la senda de Fontanars.... està molt xula. A pesar d'anar a soles he fet un amiguet.


i després ja cap a baix. He arribat justet al cotxe cuan començava a ploure, encara que per la serra ja havien caigut unes gotetes, el final ha sigut prou perillosillo, ja que entre la neu i el gel es feia complicat baixar, després la neu ha deixat lloc al fang i he arribat prou "camuflat" jejejejeje.


Ací totes les fotos.
El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada