8/10/11

Una de Freeambres....

Hui tocava ruta amb els Freeambres per Sumacàrcer, i ademés.... també han vingut uns "Colina" des de Benidorm per a fer el que es la I Topabajo de veritat de la bona.

Sobre les 8'10 he arribat a Sumacàrcer i ja estaven allçí Jordi, Cristian, Luis, Fran i si no recorde mal el nom Salva. Hem carregat trastos i cap a dalt. La primera pujadeta ha sigut "mogudeta" però hem aguantat bé.

Hem baixat primer per la Senda de Viró.... o algo així, la de les abelles que diuen els de Xàtiva, i la dels bots que diuen els Freeambres. Ha sigut una baixada tranquila, sobretot per a Luis que ha punxat davant només eixir.

Una volta baix, tornem a carregar la "fragoneta" i amb Lobo i els Colina Abajo que havien vingut tornem a anar cap amunt..... i esta si que si que si.... això es movia mes que un vaixell en un dia de tempesta i ha passat el que tenia que passar.... Una volta dalt tornem a baixar per la mateixa trialera.

Tornem a pujar i tornem a baixar una altra volta per la mateixa. Després hem tornat a pujar i m'he quedat amb Salva i Luis mentre tornava a reparar una altra punxada, esta volta darrere. Quan arriben els altres tornem a baixar, però esta volta baixem per la de l'Ombria del Castell. Esta trialera es molt mes senzilla i ràpida que l'altra.

Una volta baix ens en anem directes a esmorzar, ja son mes de les 11'00, al Bar Ricardo i fer-nos el típic sepionet.

A mi em trau uns trossos de sèpia arrebossats perquè els sepionets eren xicotets.... i no m'he pogut fer en ells!!!!!!!!!!!!!

Quan hem acabat d'esmorzar ja eren mes de les 12'00.... pensava que es feria mes tard però com hem anat a esmorzar dels últims ens han servit molt depresa. Els altres han tornat a pujar per a fer la dels Dinosaures i jo he tornat cap a casa perquè tenia que treballar.

Curiós el perfil.

3 comentaris:

  1. yeee la revenja de l'altra vegada, eh!!! aixo si que dona gust, els remontes jejeje jo asi estic ara en gastrointeritis. tot eu arreplegue jajaja.
    bona volta Rafa

    ResponElimina
  2. me da a mi que tu solo haces esa ruta por el sepionet.

    ResponElimina
  3. Cuida't Ramón.... que ja no tens 18 anys jajajajaja

    Otto.... solo el sepionet no.... también está el ajoaceite, la cerveza, etc

    ResponElimina