26/11/23

Gran Premi Xest

 Este cap de setmana ha sigut el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, faig un resum dels tres dies en un post.


DIVENDRES

Vaig quedar amb Edu a les 8'30, esperant a la llavadora per estendre la roba vaig arribar tard. Ens en anem a esmorzar, per Bellús feia molt molt de fret. A partir de Xàtiva millor. Arribem a Tavernes de la Valldigna on teniem la taula reservada per esmorzar. Entrepà Ca Saoret, secret ibéric, sobrassada, alberginia i mel.

Després anem cap Alzira i per l'autovia directes al circuit. Peguem una miradeta i comprem alguna coseta, jo uns calcetins de Ducati. Després a la grada per a vorer els entrenaments, però en lloc d'anar a la nostra anem a la blava i Sergio ens deixa uns passes. Anem a vorer que tal.....

Duelo en OK Corral.....

Estem pegant una volta però a l'únic lloc interessant que ens hem pogut arrimar ha sigut a l'Hospitality de KTM.

Després a la grada a continuar amb els entrenaments i després a la Fira 2 Rodes. Directes a dinar, un plat d'arrós al forn prou acceptable. Enguany m'he quedat molt decebut, hi havien moltes menys coses que l'any passat. 

Després anem a Xest a vorer com fan el burro i a les 19'30 cap a casa.


DISSABTE

Hui hem quedat una mica mes prompte, a les 8. Com no tinc que estendre la roba arribe a temps de fer-me un cafenet i ens posem en marxa. No fa tant de fret com ahir per Bellús. Arribem a Sueca un poc mes prompte del pensat.... millor.

Caldero de caxopo.

    Ens escudellem un plat cadaú.

Al ratet..... ens escudellem el segon plat cadaú.

Encara ha sobrat per a fer un entrepà.

Després li ha tocat el torn al postre, mousse de cremaet.

Finalment un cafenet, ens ha costat un poc mes del que esperaba, 20 €. Supose que serà pel postre.

Ens posem en marxa cap a Sollana i per l'autovia directes al circuit. Enguany com hi ha carrera Sprint els horaris son un poc diferents. Quan deixem l'A7 i entrem a l'A3 comencen les retencions que han fet que arribarem un poc mes tard..... prenc nota per a demà.

En el circuit ens donem conter de que hi ha mes gent que mai per a ser un dissabte, sense dubte deu ser per la carrera Sprint. Veiem els entrenaments per a les poles i després la carrera Sprint a les 15 hores, mes tart de l'habitual per a no coincidir amb la F1

Ha sigut un carreró de Martí guanyant la carrera i igualant les coses per a la carrera del Diumenge. Encara que Bagnaia ho te tot a favor, només pot perdre ell el mundial.

Voliem anar a la Fans Zone però hi ha una cua brutal que no es meneja. Aprofitem per menjar-nos l'entrepà que ens ha sobrat de l'esmorzar. Estem allí esperant i la cua no mou.... així que anem a Xest a pegar una miradeta de com fan el burro. Este la roda ja l'ha reventat.... encara pot fer soroll jajajaja


A les 18'30 ens posem en marxa, tornem per Montroi per a estar mes tranquils.


DIUMENGE

Com ahir ens vam trobar retencions a l'A3 per a hui em pose el despertador a la mateixa hora que ahir, a les 7'30 però hui vaig directe sense parar a esmorzar. A les 6'50 em desperta.... pues au!!!!

Vaig a fer-me un cafenet i a les 7'40 em pose en marxa. Tranquilet per l'autovia fins arribar a l'A3. Allí comença a haber cua però sense retencions, fins i tot el carril de l'esquerre està buit.... AU!!!! A les 8'40 al circuit. M'he quedat sorprés.... no m'esperaba esta facilitat per arribar, quasi no hi havien cotxes.

Pegue una miradeta però no trobe els adesius típics del circuit, pareix que ja no es fan. Així que vaig a la grada a esmorzar.

Pareix que hi ha alguna cosa per a celebrar el Mundial de Masià aconseguit la setmana passada.

En un moment donat, han eixit tots els comisaris a la vora de la pista i han passat tres cotxes de l'organització..... pareixia que estigueren contant si estaven tots jajajajaja

Després passen els pilots en el "moto-carro", ha estat molt bé perqué en les pantalles que hi ha repartides pel circuit veiem i sentiem les entrevistes de Dazn als pilots.

Fan els Warm-up i encara no m'habia donat conter i ja eren les 12 per a començar la carrera de Moto3..... m'ha passat el temps sense donar-me conter.

Carrera entretenguda de Moto3, finalment ha guanyat Sasaki acompanyat per Alonso i Ortolà al podium.

Mha sorprés també la camiseta d'este home i li he preguntat si podia fer-li una foto..... Motoclub Albacete 70 Aniversari..... FLIPA!!!!!!! 70 anys de motoclub, des de 1949.


Després ha vingut la carrera de Moto2 a les 13'15 hores. Esta només ha estat entretenguda en les últimes voltes per a completar el podium perquè Aldeguer està intractable les últimes carreres, Canet ha sigut segon i Alonso (tercer) i Marcos s'han disputat la tercera plaça.

Una vegada acabada la carrera aprofite per dinar tranquil·lament. Després la carrera de MotoGP i plat fort del dia. Bagnaia gran favorit li porta 14 punts a Martín. Ha eixit amb força perqué tenia que arriscar.... però ha arriscat molt. Ha estat apunt de tocar-se amb l'italià en una volta i volent remontar ràpidament ha tirat a Marquez caiguent ell també i deixant ja a Bagnaia com campió.

No per aixó la carrera ha estat menys interesant, tot i que la gent ha començat a anar-se'n.... es una cosa que no entenc.... no vas a vorer les carreres???? es que si no guanya el que tu vols ja no valen res???? aixó es ser aficionat???? estic fent-me major, jo no soc aixina.

Finalment ha guanyat Bagnaia amb Di Gianantonio i Zarco al podium. EDITE Una hora després de la carrera Di Gia ha sigut sancionat amb tres segons de penalització per les presions i Zarco ha passat a ser segon i Binder tercer.

Una vegada arreplegat tot toca tornar a casa.... que es quan reialment acaban les carreres. Ens han fet pegar la volta al circuit i anar cap a Xest en lloc d'eixir directe a l'autovia. Ja que estic allí vaig per Montroi que hi ha menys tràfic, arribant a casa a les 17'20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada