6/6/22

Alcantera del Xúquer-Salines-Manuel Bib

 Esta ruta es la mateixa que quan vaig a Beneixida però.... li he canviat el lloc d'esmorzar per a provar un altre bar i després com era prompte he anat per les Salines a Manuel.

Igual que el dissabte matine, passaba un poc de les 7 quan em pose en marxa. Per la Gaveta cap al Port, el baixe i pel Camí de la Palla cap al polígon de Novetlè. Continue cap a Vallés, la Granja de la Costera i Rotglà. Comence la pujada pel Camí del Port de Càrcer. Quan faig la baixadeta del Barranc de l'Aigua he tingut un dubte..... hi havien tantes canyes que no veia el camí per a pujar a la Font d'Ivars.

Continue pujant fins arribar dalt i baixar per la senda i després per la senda que va pel costat de l'autovia fins arribar baix de tot. Ara ve la part nova de la ruta per arribar a Alcàntera del Xúquer pel Camí de Xàtiva. Son les 9 quan arribe al bar. El carrer està tallat per a poder traure les taules al carrer.

Entrepà de Tonyina, mes cacaus, mes amanida, mes beguda, mes tallat 7€. DE LUXE!!!


Encara no eren les 10 quan m'he posat en marxa. Em dirigisc cap a la Font Amarga pel Camí dels Carboners. Faig unes sendes per les Salines tant de baixada com de pujada fins arribar a la carretera. Creue el Riu Albaida i per l'antiga via agarre la Via Augusta. Després de passar el Riu Barxeta continue per la Via Augusta que també es el Camí de Llocnou. Passe Genovés i arribe a Alboi. Quan arribe al Riu Albaida encara no son les 12, però porte molts km i es bon moment per a pegar un bany.

 Continue per la senda de la Cova Negra cap a l'Estret de les Aigües, Bellús i pel Camí de l'Algepser al Camí de la Garrofera i arribar al poble amb 65 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada