26/6/21

Fredes "re-curta"

 Ja fa temps que tena pensat repetir esta ruta que vaig fer fa uns anys, però, entre les restriccions perimetrals i el toc de queda era inviable.

 

Aprofitant el divendres de pont era el dia ideal. A les 5 del matí sona el despertador, encara que soc un "pringao", m'he despertat durant tota la nit cada mitja hora. Carregue trastos i em pose en marxa. Arribe a l'Embassament d'Ulldecona, descarregue i a les 8'25 comence a pedalejar. Enguany a l'embassament si que hi ha aigua.

Comence per la pista del Barranc de la Fou. La temperatura es excel·lent, fa una frescoreta molt bona. Vaig pel costat de l'embassamnet uns 3 km, després el barranc ja no porta aigua, però igualment, vaig pel costat amb una bona frescor. Em passa un ciclista com si no hi haguera un demà.

El anar soles permet anar disfrutant del paissatge.



Quan passe la Font de la Fou el GPS fa una cosa molt rara.... es para i no agarra satèlits ni conta. Porte varies rutes carregades i pareix que amb la memoria plena no funciona..... hauré de posar-li una altra targeta de mes memoria. Borre totes les rutes menys la que estic seguint en este moment i continue. Baixa el ciclista d'abans.

Continue pujant a la marxeta i parant a fer fotos. Passe el balcó en el que vam parar l'altra vegada. Carlos m'habia dit que parara a esmorzar al Faig Pare, però me se està fent llarg. Quan ja estic cansat d'anar pujant i no arribar a l'arbre pare i em pose a mirar el GPS..... 😡😡 ME'N HE PASSAT DE LLARC!!!!!

Tendria que haber-me desviat per anar al Faig Pare i després tornar, i jo el que he fet ha sigut tirar recte. Com ja he estat una vegada passe de tornar arrere mes de 3 km per a fer aquell tram i després tornar on estic. 

 

Així que continue i quan passe el Mas de Vallcanera arribe a un pla i pare a esmorzar.

Son les 11 però encara està fresca.

Continue pel GR un tram, després unes sendes molt xules amb tot molt verd.

Una fonteta molt xula, la temperatura de luxe.

Finalment arribe al Refugi de la Font Ferrera.


Me'n recorde d'este tram..... hi ha que empentar una bona estona. Després ja ve una baixadeta. La zona de la Roca Blanca es molt xula.


Finalment arribe a Fredes, son les 13'15 hores..... bona hora per a una cervesa fresca.

De sobte..... OSTI TU!!!! Està a la taula del costat Paco amb la dona fent senderisme. Ha sigut un dinar agradable al estar acompanyat i poder xarrar amb algú.


El dinar no ha estat malament, però el preu si. 18 € em pareix car per a un menú tan fluixet. es el que tenen els pobles xicotets amb només un bar..... que es un 10 o un -10. El bo d'Alberto de Morella m'ha recomanat La Colonia Europea que està aprop, mes qualitat i be de preu..... li faré cas la próxima vegada.

A les 14'30 em pose en marxa de nou.... recorde este tram també.... hi ha que empentar una estona. Després de mes d'una hora parat i en la panxa plena sempre costa mes pedalejar. Tampoc es un tram molt llarg i arribes dalt. Protes on.

Comença el Rock'n'Roll.... una de les millors baixades que es pot fer, al poc arribes al Mas del Pixó. Amb les Catedrals al fons.

Continue disfrutant de la baixada, arribe a un lloc on hi ha un senderista dinant i pare a fer fotos i xarrar en ell una estona... es banyarem???? marca aigua i els nuvols van apressa.... per ahí estarà la cosa


Continue baixant i avance a uns altres senderistes que eixien del bar quan jo he arribat. Primer he avançat a les dones i els xiquets i un poc mes avant als homes. Quan he parat ací a fer la foto han arribat ells i hem estat xarrant. També eren ciclistes però de carretera.... bufffffffffff baixar per ací💩....... que vaaaaaaaaaaaaa es superdivertit 😅😅😅

Aprofite les parades de fer fotos per a descansar, son els problemes de les seqüeles que me se han quedat de l'accident, no ho puc fer seguit i cada poc necessite parar.

Esta es la cara de felicitat que te se queda quan baixes per ací i que els nostres polítics ens volen llevar catalogant-nos com a delinqüents.

Arribe a la pista per la que he passat de bon matí, amb l'embassament d'Ulldecona.

Arribe al cotxe a les 15'50..... no està gens malament!!!! Carregue trastos i cap a casa.... el GPS diu que arribe a les 19.... BONA HORA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada