24/1/21

Nevà gener2

 Ja han passat 14 dies des de que va nevar.... però continua havent neu a la serra, cosa increible que dure tant. Així que no he pogut evitar la temptació de tornar a anar.

Esta setmana passada vaig treballar de nit. Hui m'habia posat el despertador però quan ha sonat no m'he pogut alçar. Cada vegada em costa mes treballar de nit. Al final m'he despertat a les 8 i a les 9 en punt començaba a pedalejar.

Com no sabia com estaria el terreny pel Morro del Porc decidisc pujar per la carretera, em sorprén que no fa vent. Continue per la Senda dels Cavalls fins arribar a l'Ermita de Sta. Barbara. Continue cap al Mas de Mingolet i el Càmping. Sense parar continue per a pujar cap a la Cava Arquejada. Per la Font del Mas dels Arbres hi ha molt de cotxe aparcat. Continue pujant i comence a trobar neu. Està en llocs d'ombria on no pega molt el sol.

Una vegada arribe dalt hi ha menys neu de la que m'esperaba, però continua havent-ne després de tants dies. Hi han dos xiques que em fan una foto.

M'amague per a canviar-me i em pose a esmorzar, els esmorzars de campanya son molt sosos. En estiu es pot esmorzar a les fonts però en hivern no m'agrada. Degut a l'esta de la pandemia i que estan els bars tancats, hui es el dia ideal per a fer este tipus de rutes.

Quan estic esmorzant arriba Pepe, un cardaor que viu a Ontinyent. Estem una estona xarrant però comença a arribar molta gent, es el moment d'anar-se'n. Puge un poc mes amunt per a fer una foto de la Cava des de dalt. Per ací si que hi ha neu, només està a rogles però on hi ha neu.... hi ha mes d'un pam.

Volia baixar per la senda que arriba al Mas de la Foia Ampla, però com no se si em trobaré neu o gel, i no es pla de pegar-se un bac.... torne a baixar per la pista. Un Parking d'un Centre Comercial???? No, es la Font del Mas dels Arbres, encara hi han mes cotxes que quan he passat abans.

 Una vegada baix, volia anar cap a la Font de Mariola, però.... per ací hi ha moltíssima gent.... que ha parat un autobús??? Decidisc no passar per la font i anar directe cap al Càmping, des de lluny es veuen mes cotxes aparcats a la Font de Mariola que a la dels Arbres.

Pel Càmping cap amunt direcció al Teular del Sapo per a baixar per la Trialera de la Sarsa, m'imaginava que no hi haurien arbres a terra i així ha sigut. Una baixada tranquil·la però divertida.


Una vegada a la via directe cap al cotxe. Carregar trastos i en arribar al poble passar per la gasolinera per a pegar-li una netejada a la bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada