7/2/21

Cortes de Pallás

 Hui he pogut eixir en la moto per a estrenar el regal de Reis, per desgràcia no feia tant de fred com m'esperaba. Però no hi ha dubte de que la compra ha sigut bona.


A les 7'40 a la gasolinera cafenet i em pose en marxa. Marca 12ºC, jo esperaba uns quants menys. Quan estic arribant a Anna cauen unes gotes.... ANEM A VORER!!!!!  Que jo volia provar si els pantalons son calentets no el Gore-Tex!!!!!!😅😅😅

Continue cap a Xella, Bolbait, Navarrés, Quesa, Bicorp on s'han quedat dos cabretes mirant-me i cap a Millars on em desvie per anar cap a Otonel. Abans passe pel Castell de Caves on dos cabres estaven enmig de la carretera i he tingut que frenar i quasi parar, mes que cabres eren "cabrons" perquè eren mes grans que les altres. 


Passe Otonel i continue fins arribar a Cortes.

Vaig a buscar un bar però estan tots tancats i una dona m'explica com anar a un forn. Coca, refresc, Coca de Chicharrones (dolça) i café.

Estic buscant el lloc on volia anar a esmorzar i no el trobe, finalment una altra dona m'explica com es va i arribe sense problemes. Està ple de motos encara que a la foto ixen poques.

Casualitats de la vida, apart d'una altra quadrilla els que estan allí son els de Bocairent. Mes Borja que ha fet la foto.

Tenia una altra ruta prevista per a tornar però com m'han dit per on volien anar i no ho coneixia he anat amb ells. Pugem cap a la Mola i per una carretera estreta i que està asfaltada (vaig passar una vegada i em sona que no ho estiguera i me'n vaig tornar) anem direcció Teresea de Cofrents. Continuem cap a Aiora i després direcció Enguera. Quan estem aplegant a la zona dels molins, una de les moltes vegades que mire pel retrovisor veig que NO TINC LA MALETA!!!!!!!!!!!!!! Pare per a pegar la volta i anar a arreplegar-la pensant que no l'hauria possada bé i l'he perdut, quan para Borja i em diu que la tinc penjant. S'HAN TRENCAT LES BARRES!!!!😱😱


Haurà sigut trencar-se i parar perquè estava penjant damunt dels intermitents sense arribar a trencar-los. Com no teniem res per a poder lligar-la, l'he amagat entre els matolls per a tornar després amb el cotxe per arreplegar-la. Continuem i com els altres havien parat a Enguera i encara venia algú darrere, després de despedir-me he continuat fins arribar a casa. Deixe la moto i agarre el cotxe i a per la maleta. A les 15'30 de nou en casa.

El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada