17/11/19

GP Xest'19. Diumenge

Hui el dia gran de les carreres a Xest, i ademés amb l'acomiadament de Lorenzo que penja el casc.

A les 8'20 arribe a Alberic on havia quedat amb Edu, cafenet i ens posem en marxa. Per l'A-7 abans d'arribar a l'ultim radar ja hi ha embossament, cada any es mes gran. Sort que amb la moto es passa millor. Arribem a l'aparcament bé d'hora i anem a pegar una passejada, després pugem a la grada i a esmorzar. Ens han fastidiat, perquè han canviat la carrera de MotoE de les 10 del matí a les 15 i no tinc pensat esperar-me.
Comença la carrera de Moto3.... bé en realitat no comença... una caiguda i es retarda fins que netegen la pista.

Comença la carrera i a les dos voltes bandera roja.

El principal accidentat està tapat per les lletres, han estat prou de temps fins que l'han pogut traure, afortunadament res greu.

Comença de nou la carrera

Masià ha caigut i Canet va un poc endarrerit, tot i això la carrera ha estat molt entretinguda amb dos xiquets de 16 anys disputant la carrera. Al final un d'ells. el de Burriana Sergio Garcia ha guanyat la carrera.

L'altre Xavi Artigues tercer i Canet Subcampió.

Després li toca el torn a Moto2.


Les motos de l'equip de Sito porten una decoració especial per a commemorar el 30 Aniversari del segon títol de Sito i van pintades com l'Honda Campsa.

Finalment la carrera la Guanya Binder.

Tercer el valencià Navarro.

S'han posat a cremar roda damunt de la pintura taronja i el fum eixia d'eixe color jajajajaja

Després li toca el torn a MotoGP.


Com era d'esperar Quartararo es posa a tirar, fins que Marquez es cansa i se'n va. Ha passat una cosa molt curiosa.... cau Petrucci, cau Zarco que anava un poc darrere i cau Lecuona que anava un poc darrere ens pocs segons i al mateix lloc i la seua moto s'emporta per davant a Zarco.

PABERSEMATAO!!!!!!!!!!!!!!!

Menys mal que no li ha passat res i ha eixit caminant perquè ja ens temíem el pitjor. Finalment la carrera l'ha guanyat Marquez, que enguany s'ha passejat guanyant 12 de les 19 carreres.

Fins i tot s'ha posat a córrer darrere de la traca jajajajaja

Ultima carrera de Lorenzo.

Després li tocava el torn a la carrera de MotoE però com només son 7 voltes, he pensat que pillaria tota la cua de cotxes de ple. Així que me'n he anat i enguany ha sigut un desastre.... he tardat en arribar a la moto i he pillat cua de cotxes. He arribat a casa a les 16'20. Un caos fins arribar a l'autovia per mig de tot els cotxes.... si m'haguera quedat a vorer la carrera igual no haguera costat tant eixir..... en fi.... l'any que ve mes.... l'ultim abans de les rotacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada