26/10/19

Conill Espatarrat

Hui la tradicional ruta del Conill Espatarrat organitzada pel CC Bocairent, com sempre bona ruta, bon menjar i millor companyia.

Eixim cap a les 8'20, fa una mica de frescor. Baixem per la via fins arribar a l'Ermita de la Verge de la Llum, ens desviem cap al Mas del Batle.

 Pugem a la Foia dels Carros, on hi han indicacions de la Marxa de BTT d'Ontinyent que fan demà.

Tots preparats per a l'eixida jajajajaja

Uns baixen per la pista, els altres per la baixadeta de la Senda dels Enginyers, que sempre resulta divertida.

Una vegada baix anem cap al Barranc del Naixement i pugem a Atzeneta. Ací comença la pujada forta fins arribar a la creu de la Font Freda on peguem un mos.

Després d'agarrar aigua a la font continuem per la pista fins al desviament de la Senda de la Gota. Uns baixen per la pista i altres per la senda. Ens esperem per una punxada. Quan estem tots baixem pel camí fins Beniarrés i pel Camí del Barranc del Port fins a Gaianes on arribem cap a les 12 del migdia. Deixem les bicis a la cotxera, ens canviem i comença el festival....
De primer un espencat.

Després un pollastre espatarrat

I després l'objectiu de la ruta.... el conill espatarrat

Després dels cafès ens han tret un licor.... està clar, no???

Després de varies hores d'estar assegut a la taula ve la part que es realment mes dura... tornar a casa.
Agarrem el Camí de la Via... a lo primer fan prou de mal les cames, fins arribar a Muro. No podem continuar per la senda del Riu Agres perquè diuen que està desfeta per les pluges. Així que fem un tros de carretera fins arribar a un camí que no recorde el nom.... timó o romer jajajajaja
Ací ja agarrem la via, primer anem tots junts però quan passem el Pont Tallat comencen les hostilitats.... a mi comença a donar-me símptomes de rampa, així que afluixe el ritme i em quede amb Rafa i anem junts fins al poble. De totes maneres hem arribat prompte, eren les 16'45. Ens fem un refresc i després cap a casa.
El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada