18/2/18

Sumacarcer

Ruteta amb moto.... i d'estreno de la nova montura de Moran. Una BMW RT, o siga..... una mobleuve... un armari roper amb sofà i rodes.
Cap abaix està molt núvol i amb perill de pluja, així que decidim anar cap amunt. Agarrem un poc d'autovia i ens desviem cap a Sellent i Sumacarcer i fer-se un Sepionet.

Mentre estem esmorzant ve Edu a saludar, els de Bocairent també han vingut ací. També he vist a Ruben de Xàtiva amb la bici. Desprès de l'àgap anem direcció Navarrés, Quesa, Bicorp. Per ací està la carretera un poc banyada així que anem tranquils cap a Millars. Parem baix del pont i tornem a moure al poc de temps. Arribant a Dos Aigües ens agarren unes motos i fem la pujada darrere d'ells.... Vicent va amb una ma medint a una kawa jajajajaja. Una vegada dalt peguem la volta en la rodona i al baixar parem a un mirador per a vorer passar les motos.
Estem una bona estona parats i al decidir anar-se'n..... la moto no arranca, fins i tot s'apaga el cuadre de mandos. L'hem empentada però no l'he pogut arrancar. S'ha ofert un xic a arrancar-la i l'ha posat en marxa. Així que tornem a baixar cap a Dos Aigües i sense parar cap a Llombai, Carlet, l'Alcudia i autovia fins a casa. menys mal que he pogut arribar sense problemes.
No m'ha donat cap avís de que estava mal, ni hui ni els altres dies. Menys mal que no va ser la setmana passada amb la dona jajajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada