11/2/18

Fira de l'Embutit Requena

Com ve sent habitual.... este cap de setmana tocava anar a Requena a la Mostra de l'Embutit. Ademés he anat amb Maite que tenia que estrenar el nou regal, uns guants calefactables.
Volia anar cap Ayora per Enguera però com hem eixit una mica mes tard del previst per fer-se un cafenet, hem anat fent un poc d'autovia per Almansa. Després d'Ayora comença la part disfrutona de la carretera. Quan pugem el Port de la Xirrixana es on mes baixa està la temperatura, 6º C fins arribar a el Ponton on hem esmorzat. Maite ha arribat contenta pels guants, la pròxima compra pantalons i botes. Esmorzar típic, dos Mix.

Continuem fins Requena i anem directe al Recinte Firal per a fer la compra. De la Carniceria Mari Luz: Sobrassada de Taronja, llonganisses amb bolets, xoriç al cava i salxitxó amb nous. De la Carniceria Encarna: Llom adobat, llonganisses amb faves i alls tendres i llonganisses amb formatge blau. I també un Bollo Mediano que es una coca amb llonganisses i entreverat.
Continuem direcció Utiel i ens desviem cap a Casas de Medina. Per ací ens trobem amb moltes zones amb restes de neu, tot i que la temperatura va pujant fins els 13ºC. Arribem a l'Embassament de Benageber.

Després de passar Tuejar arribem a Chelva, intente pujar fins unes antenes però arriba un moment que s'acaba l'asfalt i es un camí de terra molt empinat.... passe!!!! baixem fins el Santuari de la Vigen del Remedio.

Una vegada a Chelva de nou parem a fer un repostatge i continuem cap a Chulilla on hem arribat un poc abans de les 14'00 hores i amb uns mes que agradables 20º. Com no tenim fam anem a pegar una passejada per a fer-ne i pugem al Castell.

Una vegada baix anem a dinar. Una de les vegades que vaig vindre amb la bici, quan vaig acabar la ruta vaig anar a fer-me un refresc i al bar feia una oloreta molt bona a arrós al forn.... així que blanc i amb botella.... Orxata!!!!

Estava bó però el que fan al Toni's està millor. I el preu també ha sigut una barbaritat.... dos plats d'arrós, refrescos, postres i tallats... 27'10 €. La pròxima vegada que vinga ja se a quin bar no anar.
Continuem ruta cap a ales 15'15 i només arribar a La Ermita agarrem cua... cotxes i motos... no les volia adelantar però es que no adelantaven ni als cotxes així que en una recta que no venia ningú de cara els he passat. Continuem cap a Bugarra, Pedralba, Cheste i direcció Godelleta cap a Montroi, Carlet i l'Acudia. Fem un tros d'autovia i com encara es prompte.... per Xàtiva cap a la Serra Grossa. Passem Bellús, Alfarrasí i arribem a casa a les.... i quilòmetres.

 Finalment no hem arribat ni als 400 km. La tornada amb una temperatura molt bona. Mapa de la ruta.

I ací l'arsenal que hem comprat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada