14/4/17

Dia Internacional de la bicicleta

Bé... en realitat hui no es el Dia Internacional de la Bicicleta però com es el primer dia que eixim els 5 de la família junts ho podríem considerar com a tal. Ademés també ha vingut el meu germà amb els seus fills i ho hem passat super-bé.... tot i la fortísima calor que ha fet.
 

Anem cap al Poliesportiu, una pujadeta que ha pillat en gelat als mes xicotets. Una vegada dalt comença una baixadeta, Clara s'embala una miqueta i.... res un sustet. Continuem pel Camí de la Garrofera fins arribar a Bellús. Els xiquets prou contents.
Continuem pel Camí dels Banys fins arribar baix de la presa i posar-se just on cau l'aigua.... crec que es el que mes els ha agradat perquè es banyàvem un poc jajajajajaja

Continuem cap abaix pel Camí de la Presa i pel Camí de la Font cap amunt fins entrar al poble. Davant del bar hi havien molts ciclistes i s'han quedat tots mirant l'espectacle dels 4 xiquets xicotets amb les bicis. Arribem al bar, som 8.... buffffffffffff menys mal que hi havia lloc.
Arnau s'ha posat les botes.

I jo també...

Després de l'esmorzar ve la part mes dura. Hi ha que tornar a l'Olleria i es tot cap amunt. També està fent mes calor de la prevista i això els ha fet als xiquets patir molt. Menys mal que dúiem suficient aigua i anàvem fent paradetes a l'ombra per a que descansaren. Arribem al Poliesportiu i parem a la font. Reomplim les botelles de d'aigua i juguem un poc banyant-se. Això els ha fet oblidar-se un poc de lo cansats que estan. Continuem fins arribar al poble a les 12'30 i 24 quilòmetres a les cames. Han arribat ardits però ho han passat molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada