13/11/16

Gran Premi Xest'16. Diumenge

Hui el gran dia de les carreres. Els tres mundials decidits.... i el circuit petat!!!!! Està tan ple que fins i tot unes grades supletòries que han muntat darrere de nosaltres estaven plenes.
Abans d'això... Arnau i jo eixim a les 8'10 de la cotxera. A les 9'10 aparcats. Peguem una passejada pels stands i anem cap a la grada per esmorzar.

 Comença la carrera de Moto3. El jove poleman Aron Canet arriba a la graella d'eixida.... i se li cala la moto.... està clar que el xiquet es jove, estava nerviós i el vores en possibilitats de guanyar la carrera de la seua terra li ha jugat una molt mala passada i ha tingut que eixir des de boxes.

De tot s'apren en esta vida.
 

Al final la carrera l'ha guanyat Binder i el jove mallorquí Joan Mir segon.

Tenia que celebrar-ho el xiquet.

La gent busca l'ombra.

Yijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Després li toca el torn a la carrera de Moto2.

Les primeres voltes han estat molt divertides entre Zarco i Morbidelli. Mentre estan fent la carrera, he anat a parlar amb un xic italià que hi havia al costat. Duia una càmera i un objectiu espectacular. Amb la seua càmera, a estos comissaris els veia perfectament, no com en la meua.

Però es que estan allà a fer la ma.

Hem estat comentant la postura tan rara que porta Julito Simón en la moto. Porta la cama molt endarrerida. Des de que Sofuoglu li va trencar la cama no ha tornat a guanyar però continua sent un gran campió.

Després ha tingut la mala sort de caure, anava 6º en la seua carrera de acomiadament. Per altra banda, Zarco ha posat terra per mig i ha guanyat sobrat. Molt superior estes dos temporades.

Després tenim una hora d'estar axixarrant-se fins que comença la carrera de MotoGP.

Lorenzo ha eixit molt fort, igual que a totes les sessions d'entrenament i s'ha escapat descaradament. Pedrosa a terra i pareix que s'ha tornat a fer mal a la clavícula que es va trencar fa unes setmanes.

Sempre que cau es fa mal.... si les lesions el respectaren.....
Marquez ha tingut molts problemes per passar a la Ducati de Iannone. A la recta de meta mes que una moto pareixia que duguera un avió. Fins que la qualitat del pilot s'ha imposat a la de la moto. Ha anat retallant-li temps a Lorenzo però era perquè amb mes de 5 segons d'avantatge ha anat regulant i també ha guanyat sobrat.
Ducati fitxa un molt bon pilot i l'any que ve sabrem.... si la Ducati es una moto o sols motor. Per altra banda Yamaha ha comés l'error de deixar escapar un pilot de present per un de passat i un altre de futur.
Enguany es complia la majoria d'edat del Gran Premi de la Comunitat Valenciana.... 18 anys allí sense faltar cap any tot i l'accident que vaig patir. Ja falta menys per l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada