31/10/16

Pla de Corrals

Hui a pegar una volta amb la bici. El dia amaneix bé però baixant El Salido hi ha boira, esta foto es baixant a l'Estret de les Aigües.

Però abans he tingut que fer de McGyver. He pegat un bot i he sentit un clock seguit d'uns quants clinck clinck clanck. Pare per a vorer que havia passat i he vist que hi havia un radi trencat. He intentat llevar-lo però no he pogut i com no em quedaven xicles he hagut de lligar-lo amb un tros de fil de ferro que hi havia a terra.

Continue la ruta, quan pedalejava pareixia que estava tot bé però quan no ho feia es tornava a sentir el clinck clinck.... ruidet que farà el del taller quan li porte la bici clinck clinck caja.
Continue cap al Molí de Guarner, Alboi i El Genovés. Continue pel Camí de Barxeta fins arribar a Pla de Corrals. No ho tenia pensat però com es bona hora..... vaig a parar a esmorzar.

No està gens malament l'entrepà de la casa: Llomello, bacon, ceba i ou fregit. Encara que resulta un poc car.... però m'han sobrat cacaus, amanida i beguda. Reprenc la marxa pel Camí de la Pedrera. Després d'estar un bon rato parat hi ha que pujar tranquilet. Aprofite una paradeta per descobrir una bona baixada.... hi ha mes pendent de la que s'aprecia a la foto.

Després torne a parar a una plantació de bolets.... el que passa es que no se si es poden menjar mes d'una vegada.

Continue pel Barranc de l'Aigua, passant abans per l'Alberg de la Bastida. Arribe a Quatretonda, son un poc mes de les 12'00. Continue pel Camí de la Pobla i em desvie pel Barranc de Torrella fins arribar a Benigànim. Continue pel Camí de Bellús fins arribar a les Comportes i baixe pel Camí dels Banys fins arribar al poble. Continue pel Camí de l'Olleria i després pel Camí de la Garrofera fins arribar al Poliesportiu i per darrere del poble cap a Caputxins i a casa amb quasi 60 km.
Hui mes que ruta de rock&roll era ruta de rithm&blues.... dit d'altra manera.... rallyman total. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada