17/9/16

Yamaha Experience

Hui he anat a Villargordo del Cabriel. Feien un esdeveniment de Yamaha on pots provar diferents models de motos, quads i d'altres.
En principi tenia pensat anar soles però l'altre dia li vaig dir a la dona d'anar tots i em va dir que si. Així que a les 8'00 ens hem alçat i hem eixit cap allí. Una vegada al poble anem primer a esmorzar. El problema es que fins les 9'30 no obrien les portes i a les 8'00 ens han dit que ja hi havia gent fent qua. La qual cosa ha provocat, que abans de que nosaltres entrarem, a eixit un de l'organització a dir que tots els horaris de proves estan complets per si algú volia evitar-se seguir fent qua.

Mentre estava a la cua he vist a Julio de Conca.... quant de temps!!!! Jo com anava amb la família ja ho tenia mes o menys assumit que no podria provar res, així que hem entrat de totes maneres.

Una vegada he arreplegat el regal.... una samarreta de baixa qualitat i una motxilla que ha vingut bé per anar guardant els pots de Monster. Anem a vorer els stands.


Els xiquets a lo seu....

Una RD 350 restaurada... que hi ha el diposit????

Doncs si!!!!! Per a vorer el nivell de la gasolina.

La Yamaha subcampiona de MotoGP i la del GRAN CARMELO MORALES.

Continuem veient els stands, també hi han de menjars i de vins. A un dels stands de motos, compre una samarreta per Arnau.... i ens han donat botelles d'aigua i cervesa. Molt grans els xics de Con dos Pistones.
Després anem a vorer els cotxes de Side by Side. Un pilot li pegava voltes a la gent. Pareix divertit.


Després com hem vist que als quads grans hi havien places lliures hem pujat Arnau i jo.

Que xungo que es el trasto eixe.... hi havia una curva que no la he fet bé ni una vegada i tenia que fer marxa arrere per a girar. Després anem a dinar. Neus estava tufà. jajajajaja

Després anem a la zona dels xiquets, podien pujar a unes pit bikes i a uns quads. Arnau te traça.

Després anem a vorer si a una de les activitats que feien es podia pujar, eren unes barques pel riu però estava tot complet així que ens hem anat. Abans de tornar anem cap la Parc Natural de las Hoces del Cabriel. Primer ens ha sorprès i ens ha agradat vorer els cervatells. 

Després anem a vorer unes trinxeres de la Guerra d'Independència.


Quan tornem a pujar al cotxe tornem a vorer mes cervatells. Creuen la carretera corrent i es un perill... primer un soles i als pocs metres dos que venien per un camí cap a la carretera. Sort que els he vist abans perquè si no pare el cotxe se'n entren dins.
Arribem baix de la Presa de Contreras.

Després pugem dalt.

Pues no falten metres d'aigua fins arribar a l'altura dels arbres.

El riu fa de separació entre les províncies de València i Conca.

Ja passa de les 18'00 hores així que es bona hora per tornar cap a casa. Si em bec açò.... aniré pegant patades???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada