18/9/16

Ruta McGyver

Hui la ruta amb la bici m'ha eixit un poc cara. He anat cap a El Salido i quan estava arribant a Bellús.... s'ha trencat la cinta de subjecció del casc. Bé en realitat el casc està mes que ben amortizat.... em va tocar al sorteig de la marxa de Biar de fa no se quants anys, encara que només estic gastant-lo des de una Kedada d'Enduro que fan fer a Benidorm els Colina ja fa mes de 4 anys. Per tant eixe casc no em va costar diners.

Sort que duia una goma de les càmeres i l'he pogut aprofitar al mes pur estil McGyver per a continuar la ruta i no tindre que tornar a casa.

Np tienia massa clar quina ruta fer i al vorer una senyal del Camí del Cid a Guadassequies, doncs l'he seguit.
Continue cap a Sempere, Benissuera i Alfarrasí. Després d'un tros de carretera arribe a Montaverner i per la vora del riu.... que està sec... arribe a la Font de Ca Blanc. Encara que hi ha un lletrer que diu que no es pot beure després de haber-li fet uns analisis.

Després de menjar una barreta reprenc la marxa. Continue pujant pel Camí Reial de Gandia fins a l'encreuament de Bufalí. Continue cap al Camí d'Aielo a Montaverner fins arribar a Aielo. Continue per la via de servei de l'autovia fins passar el tunel de l'Olleria i baixe cap a la Gaveta. 
Unes poques sendes cap munt, altres cap abaix i desfogar-me un poc i acavar amb un bon bombonet.
Un poc mes de 38 km, no està mal per a un dia que he estat apunt de no eixir per gosera. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada