10/9/16

La Vuelta. Aitana

Hui he tornat a anar a vorer La Vuelta amb la moto. Vaig treballar anit i no he dormit molt.... per no dir que gens, poc mes de dos hores.
A les 10'30 havia quedat a Cocentaina amb els de Bocairent. Anem direcció Castell de Castells fins arribar a Tàrbena. Anem a fer un xicotet esmorzar i al poc arriben els ciclistes.

Després anem cap a castell de Castells novament i en arribar a Fageca es desviem fins a Gorga on ens fem una cervesa i esperem a que tornen a passar els ciclistes.

Després anem cap a Penàguila, la carretera està tallada però a les motos si que ens deixen passar woooooooowwwwwwwww que sort. Arribem prop del Safari i aparquem per on estan els autobusos dels equips.

Anem caminant cap amunt. Un poc de boira.... pareix que no patirem calor.

Arribem fins la pancarta de 6 km per a meta.

Anem un poc mes cap amunt..... i anem a dinar. Al poc es veu que comencen a pujar.

Passa per davant de nosaltres Luisle escapat però amb poc d'avantatge i dona la impresió de que van a agarrar-lo. Chaves passa escapat i li porta uns 2 minuts a Contador que va amb els liders.
Al final ni ha guanyat Luisle ni Contador ha fet podium.... una llàstima. Una vegada passen tots els ciclistes comencem a baixar.
Els ciclistes van baixant al mateix temps que nosaltres, entre d'altres Froom, Valverde o Scarponi.
Quan estem per on estan els autobusos aparcats un cotxe del Sky que també està baixant colpeja un carret d'un bebé al passar entre tanta gent.... sort que no ha passat res greu, només la roda del carret trencada. Baixa el tio del cotxe, obri el maleter i d'una motxilla trau un "fajo" de bitllets de 100 €..... no he vist si eren 3, 4 o 5 bitllets els que li donava a la mare..... ELS DINERS I ELS COLLONS PER A LES OCASIONS!!!!!! SI SENYOR!!!!!
Arribem on tenim les motos aparcades, es fem un refresc i baixem cap a Penàguila, Beniloba i l'autovia. Els altres han continuat cap a Cocentaina i jo per l'autovia cap a casa.
Quan he arribat a casa he tingut temps de vorer a l'Eurosport el final de l'etapa que estaven reptint els últims 10 km..... QUIN ESPECTACLE!!!!! ESPECTACULAR!!!!
Un molt bon dia, amb bona comapanyia i veient als ciclistes en tres llocs diferents. La ruta que he fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada