28/5/16

Test the Best

Hui he tornat a eixir amb la bici, però...... per Madrit. He anat al Test the Best que es celebra a Cercedilla.
Un poc abans de les 6'00 del matí sona el despertador i se'n anem tota la familia cap allí. Arribem i veiem que hi ha un bon tinglao muntat. Jo tinc que provar una bici, una BH Lynx Carbon 4'8 27'5 que ha resultat ser una gratissima sorpresa.

Però abans anem a esmorzar..... puc donar fe de que no s'aprecia el tamany reial, només dic que tots els entrepans son XXL. Pepito de vedella.

Així vista no pareix gran cosa, el preu tampoc es tan car com el d'una marca extrangera, uns 4.000 € m'han dit.




Eixim de ruta, ja ens diuen abans que estan els agents forestals i que no deixen baixar per una senda que estava dins del recorregut i tenim que baixar per pista.
Comencem la pujada, de seguida unes xiques que van amb bici elèctrica es posen davant del grup i es descollonen perque van quasi sense pedalejar. Fem una paradeta per a reagrupar-nos i de seguida comença la pujada per senda. Llevat d'un escaló que m'he quedat atrancat ho he pujat tot.... crec que millor que amb la meua. He pujat comodissim i a bon ritme.
 Després be la baixada que no podem fer, llàstima perquè ens han dit que era una mica tècnica i haguerem disfrutat molt, baixem per pista i quan anem a baixar una altra senda ens trobem a dos agents forestals parats just davant de la senda que teniem que baixar. Hem tingut que baixar per la carretera.... Crec que els organitzadors haurien de plantejar-se seriament el fer el Test the Best en un altre lloc. No es de rebut eixa prohibició, tal volta els comerciants del poble no es semble bé però a mi tampoc.
Una vegada al poble anem a vorer totes les carpes que hi han muntades. Per horari de proves i disponibilitat de talla no he pogut provar ni les Reign...

Ni les Intense...

En eixe moment comença a ploure i evidentment ens en anem a dinar, ja son les 14'00. La veritat es que després de l'esmorzar no tinc massa fam, però uns platets de picadeta i una cervesa ben fresca sempre entren be.
Després anem a pegar una passejada i comprem alguna cosa que hi han bones ofertes, sobretot a la carpa de Merida amb productes amb un 65% de descompte. Van a donar l'eixida a una carrera de dones però nosaltres decidim tornar cap a casa perquè tot i que ha parat de ploure, fa fred i pareix que va a tornar-ho a fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada