2/5/16

Ruta Jaume I Part 1

Hui per aprofitar que treballe de nit vaig a fer una ruta amb la moto. Tenia intenció de fer la primera part de la Ruta de Jaume I. Per sort son molts quilòmetres i per desgracia no hi ha prou de temps per a fer-los.
He eixit un poc abans de les 7'00 del matí. Per autovia fins Cabanes i allí ja la deixe per arribar fins Sant Mateu a Castelló i fer el primer repostatge.

Continue cap a Traiguera i arribe a Catalunya.

Poc després arribe a La Sénia, Tarragona i pare a esmorzar.

Vaig prou bé de temps, encara no son les 10'00 del matí quan entre al bar. L'entrepà de bacon, formatge i tomaca no està gens malament.

Mes la beguda, olives, cacaus i cafè tot per 5€.... molt bé el preu. Continue sobre les 10'30, però de seguida comencen les parades per a fer fotos. Torne a entrar a la província de Castelló.

I de seguida entre al Parc Natural de la Tinença de Benifassà i les parades per  fer fotos son continues. Aquesta a un mirador que hi ha de l'Embassament d'Ulldecona.

Als 100 metres torne a parar.

la carretera es molt roin, està plena de parxes i clots. També moltes revoltes i vaig a poca velocitat, rarament passe de 70 km/h. Però es que el paisatge es absolutament espectacular i hi ha que disfrutar-lo. Pel camí veig un monestir també, pense en anar i fer una bona foto però per l'altre costat està tancat i no es pot accedir i torne arrere per continuar la ruta. La Pobla de Benifassà dalt d'un turonet.

Decidisc no tornar a parar fins que arribe a un altre poble perquè si vaig fent tantes parades no em donarà temps per a fer res. Continue cap a Boixar.

Un poc després em trobe unes vaques al mig de la carretera, una molt gran d'uns 1.000 kg es queda mirant-me..... com faça intenció de vindre cap a mi li pegue una rollà al mànec que plante roda i tot... ni s'ha mogut però una xicoteta si que ha creuat la carretera. Arribe a Castell de Cabres.

A partir d'este moment la carretera ja es molt bona, si no fora pels 2 milions de curves que hi han pareixeria una autopista. Quan passe l'encreuament d'Herbeset la carretera torna a ser roin. Fins i tot arribe a un punt que estan en obres amb camions i màquines i no hi ha ni asfalt. Sort que son pocs metres. Arribe al Port de Torre Miró i em desvie cap a Morella.

Son les 12'00 en punt quan faig esta foto. Si continue fent la ruta no arribe a casa fins les 19'00 hores com a mínim..... i volia arribar per a dinar i gitar-me una estona. Així que decidisc avortar ruta. Torne cap a Sant Mateu i per Cabanes torne a parar per a repostar junts abans d'agarrar novament l'autovia.
Es impressionant la gran quantitat de camions que hi han per la zona de Vila-reial. Tot i anar per l'autovia es fan grans cues quan un camió es posa a avançar a uns altres. Arribe a casa a les 14'30 amb 606 km, ja em feia una mica de mal el cul.
El mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada