25/10/15

Yamaha MT 07

El divendres per la vesprada vaig anar a arreplegar la moto. Divendres 23, just 19 mesos després torne a ser "persona"

Ahir pel matí el meu fill jugava a basquet i no vaig poder eixir i per la vesprada era la Fira de l'Olleria. He eixit este matí amb unes persones de l'Olleria, bé.... en realitat tots som forasters però vivim a l'Olleria.
 Però hui el tema de conversa era inevitable. Després de provocar a Marquez amb unes declaracions el dijous i el divendres passar molt prop de Lorenzo quan estava entrenant l'eixida Rossi havia encès en flames a tots. Però lo de hui ja ha sigut escandalós. Traure de la traçada i pegar-li una patada a un adversari per a tirar-lo a terra es massa. Rossi ha demostrat que no sap perdre i es un "barriobajero". El pitjor de tot es que Dorna, l'organitzador de les carreres, no ha estat a l'altura de les circumstàncies i no ha tingut ous de posar una sanció exemplar per a que no torne a passar una cosa d'estes mai mes. No entenc com Rossi ha pogut acabar la carrera, tendrien que haver-li tret la bandera negra "ipso facto"

Bé.... anem a esmorzar que es al que hem vingut.

Per desgràcia quan estàvem esmorzant ha començat a ploure i no hem pogut rodar un poc mes, ni tan sols fer fotos..... així que hem tornat cap a casa.... i damunt amb la moto bruta.

Espere poder disfrutar de la moto i no trobar-me amb persones que no saben que als STOP hi ha que parar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada