3/10/15

Font Amarga

Hui ruteta amb la bici. Però estic tornant-me gos perquè no m'he posat el despertador. Al final entre pitos i flautes he començat a pedalejar a les 9'20 del matí.
Baixe el Port i pel Camí de la Palla cap a Novetlè. Peró creuant el Barranc de Bolvens he patit una lleu caiguda. He alçat la roda de davant per a no banyar-me i just en el moment de tocar terra...

Crec que ha sigut Excés de Confiança.... qui anava a dir-meu fa un mes que cauria per este motiu si precisament confiança es el que no tenia.
Continue tot i que quan estava plegant les coses ha passat un ciclista i ni ha preguntat ni saludat ni res. Creue Novetlè i pel Cementeri de Xàtiva cap a la Llosa de Ranes.
Puge un poc del Camí dels Banys fins el desviament.

L'Ermita de Santa Anna està ací al costat...

Després de passar la pedrera arribe a la Font Amarga.


Unes fotos de rigor i cap abaix, comencen a caure unes gotes però fluixetes. Pel Camí dels Carboners arribe a l'antiga paperera. Creue el Riu Albaida per un pontet i cap amunt de nou.
Passe per Senyera i pel Camí de la Rambla fins Manuel. Continue pel Pla de Mollà i creuar el Riu Barxeta i pel Camí de Llocnou d'En Fenollet seguint els indicadors de la Via Augusta fins arribar a El Genovés. Continue cap a Alboi i creue el Riu Albaida pel Molí de Guarner per a continuar per la senda de la Cova Negra fins Bellús. Comença a ploure de nou, i cada vegada un poc mes fort però abans d'arribar al poble, ja pel Camí de la Garrofera, para de ploure.
Al final m'han eixit prou quilòmetres. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada