7/6/15

Agres

Hui he tornat a agarrar la bici després del parèntesi de la setmana passada. Tampoc ha sigut el millor dia per a fer-ho...... anit vaig estar de bodorrio i he dormit poc, però vaig quedar amb Pedro a Agres.
A les 8'00 del matí he començat a pedalejar, de seguida he notat els excessos d'anit. Vaig pel Camí de la Foia de Candel per agarrar la via de servei que porta cap Aielo i Agullent. Arribe a bona hora i comence a pujar el temut Turmalet, hui encara he patit mes que l'altra vegada, quan he arribat dalt a l'Alt del Torrater, he hagut de parar. Necessitava respirar i descansar, ha tornat a aparèixer el dolor a la cama bona, de pas faig una foto de l'Alt del Portí i la Cava d'En Miquel (tot i que no es veu).

Continue pel Camí vell d'Agres fins el Pla dels Carros. Baixe per la Foia dels Carros i arribe a Agres. La pròxima vegada que vinga per ací tinc que investigar una senda.
Davant del bar estava Jordi Kawa que ha vingut amb la moto, al poc arriben els altres i entrem a esmorzar. L'entrepà de la casa està de mueeeeellllllte.

M'acomiade dels altres i continue per a tornar a casa. Ara toca tornar a patir, tot i que fa un poc d'airet està fent molta calor. Torne pel mateix lloc que he vingut pujant per la Foia dels Carros i baixe per la Senda de Fidencio.

Hui també es el Dia del Medi Ambient.

Creue el Barranc del Naixement, per ací he vist que han marcat unes sendes amb uns cartells. Hi haurà que vindre un dia i anar investigant totes estes sendes marcades ja que totes no les conec. De fet he anat per una que no coneixia i millora el track de la Long Travel Banyeres-Xàtiva. Continue ja pel camí de costum i arribar a l'Estació del tren d'Albaida, continue cap al Circuit de Velocitat i creuar el Riu Albaida per agarrar el Camí Reial de Gandia fins Montaverner i per la via de servei cap amunt per arribar al poble a les 13'25 i 53 km a les dolorides cames.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada