27/10/13

Conill espatarrat

Ahir vaig disfrutar d'un gran dia de btt. Bona ruta amb gran dinar. Una ruta organitzada pel C. C. Bocairent es garantia de qualitat en tots els aspectes.
Arribe amb pressa a Bocairent a les 7'50 pensant-me que feia tard, però l'eixida era a les 8'30. Comença a arribar la gent mentre es fem un timó casolà. A l'hora prevista comencem a desfilar els mes de 30 participants, fa una mica de frescor mentre anem per la via cap abaix.
Continuem per la Foia dels Carros cap amunt fins arribar dalt i de seguida cap abaix novament, aquesta vegada per la Senda Enginyers. Una vegada baix es trobem amb una excursió de xiquets molt nombrosa.
Després del reagrupament creuem el Barranc del Naixement i per la senda de darrere del Molí arribem a la carretera per pujar fins Atzeneta i l'ascens fins la creu de la Font Freda.

Continuem pel Camí de l'Ombria del Benicadell fins arribar a la caseta de la vigilància forestal i baixem per la senda de la Font de la Gota i la Vereda de Salem fins Beniarrés. Però abans he patit un reventó, vaig sentir un tir i de seguida psssssssssssssssssssss. A partir d'ahí ha començat el meu calvari perquè no he pogut centrar la roda a pesar d'afluixar les pinces dels frens i he arribat a Bocairent amb la roda frenada.
Reprenem la marxa pel Camí dels Ginestars fins arribar a Gaianes i directes al bar on tenim l'esmorzar-dinar.
La taula ja està parada....


Els participants...


L'estrel·la del dia.... el Conill al Ajillo

El postre....
 Amb celebració d'aniversari inclosa.

El carajillo de la casa.

Foto de grup a l'eixida del dinar sobre les 15'00 hores.

Com ja he dit abans, duia la roda frenada tot i haver parat mes de 20 vegades per centrar-la i els 20 km que hi han des de Gaianes fins Bocairent m'han paregut una eternitat.
Hem anat per camí fins arribar a Muro i per la senda que va paral·lela al Riu Agres cap amunt fins la Font del Baladre. Fem un poc de carretera fins desviar-nos per a seguir el camí per la via verda fins Bocairent.
Vídeo de la ruta: http://www.youtube.com/watch?v=1o3yZYUIoRc&feature=youtu.be
Una bona ruta, millor dinar i insuperable companyia. El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada