9/10/13

Abocaetes Beneixama

Hui he fet una nova ruta amb bici aprofitant el dia festiu. A les 7'30 he arribat a Beneixama on havia quedat amb Pedro, també estaven Carlos, Ramon, Jordi C i dos xics mes que no coneixia, crec que es diuen Oscar i Jordi.
Comencem a pedalejar i encara no ha eixit el sol, també fa frescor. Es dirigim cap a El Camp de Mirra pujant pel Calvari cap a l'Ermita de Sant Bertomeu, de seguida una baixadeta per senda on he patit una xicoteta caiguda, o mes ben dit.... m'he tirat jo al eixir-me de la senda per un colp a la ma amb una rama.
Continuem per La Canyada i agarrem una altra senda cap amunt. Ja sobra la roba d'abrig que ens havíem posat.
Continuem per la senda, molt bonica. Amb alguna lleu baixada però sempre cap amunt i ademés ciclable. Bones vistes.

 Si senyor.... molt bones vistes.

Anem tot el temps crestejant la serra per la senda fins que arribem dalt de Villena i toca baixar....

I menuda baixada wwwwwwwwwwwwoooooooooooooooowwwwwwwwww. Llevat d'un xicotet tram que hem fet per una senda que no tocava i hem tingut que remuntar uns metres amb la bici al llom, la resta ha sigut espectacular. El primer tram i sobretot el tercer tram de la baixada han sigut una autèntica delícia.
Arribem a Villena i Pedro ens ensenya de camí al bar on va tota la gent de Villena a traure el gos.
L'esmorzar ha sigut un poc car (6'50€), però tenint en conter el tamany de l'entrepà, els pitxers de cervesa que hem begut i els xupitos.... be.... bo...

Reprenem la marxa, encara queda prou ruta. Després de deixar uns camins asfaltats comencem a pujar cap a la Serra de la Solana. Primer es per camí i després per senda però sempre amunt i amunt. Jo vaig fundit i quan diuen que es pot retallar ni ho dubte.
Al final entre els que anàvem cansats i els que volien arribar prompte.... tots hem retallat la ruta per arribar abans. La segona baixada ha sigut senzilla però divertida. Veient el perfil no pareix que siga tan dura per cremar-me tant però pareix que els quilòmetres de senda per arribar a Villena van fent forat i el paró d'esmorzar.... encara mes.

Al final la ruta ha estat molt be.... bon dia, bona companyia, senda d'anada bonica, primera baixada espectacular, bon esmorzar i una segona baixada després de mes senda... que mes es pot demanar???
El meu vídeo està al forn, aquest es un trailer de Jordi C i aquest el vídeo definitiu.
El perfil de la ruta.

He arribat al poble al mateix temps que l'atleta Víctor Cerdà que està corrent mes de 1.800 km per a passar pels 266 pobles de la província de València en 30 dies dins de la iniciativa Camí Solidari per a recaptar fons per a la lluita contra lesmalalties rares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada