4/5/13

Ombria del Benicadell


Hui he tornat a eixir amb la bici. Primer he anat a vorer la gent del poble on anava, però com volia tornar prompte a casa i anaven cap a Montesa i Vallada he anat jo a fer una altra ruta. Com ja feia molt de temps que volia anar cap al Punt de Vigilància Forestal de Beniatjar, cap allí he anat.
He baixat pel Camí de les Hortes i per la via de servei de la Carretera de Gandia  fins creuar el Riu Micena i cap a Otos i després pel Barranc de la Mata cap amunt, primer per l'aggggsfalt i després per la senda.

Es una senda moooooolt empinada, hauré pedalejat uns cinc minuts i els altres 15 que he tardat en arribar dalt han sigut empentant la bici. Entre la forta pendent i el rieut que baixava pel mig de la senda es feia impossible pedalejar.

Una vegada a la pista hi havia una solsida, menudes pedretes.

Continue per la pista pujant fins al desviament que em porta fins l'Observatori Forestal.

 Que prop que es veu la Cava del Benicadell amb el zoom de la càmera.

 Les vistes de la Vall d'Albaida amb l'Olleria al fons espectaculars.

Després de pegar un mos vaig cap a un mirador que hi ha prop, pareix que la senda continua però es veu prou complicat. Torne arrere i vaig cap a una altra senda que he vist, hi ha un indicador, la Font de la Gota. Deu ser aquesta i sense dubte es diu així perquè no cau ni gota, en tot el que ha plogut i lo bonica que està la serra.

De fet al GPS la tinc marcada com la Font Seca perquè totes les vegades que he passat per ací ha estat seca. També pareix que m'ha tocat la loteria.... s'empalma la senda de la font de la gota amb la Senda del Margalló i després la trialera.... queda una baixada des de l'observatori fins Salem molt xula.

Just a l'entrada de Salem em desvie per un camí cap al Rafol i per la via de servei cap al Refugi Antiaeri de Micena, creuar el Riu i pel Camí Reial de Gandia fins Montaverner i cap al poble per arribar a les 12'10 a casa amb mes de 50 km.
El perfil de la ruta.

6 comentaris:

  1. Hola rafa, volia dirte, que al igual que el xic de muro de la ruta anterior, jo te he vist este mati al cruse d´otos amb beniatjar, tambe te he reconegut per la bici, pero no me ha donat temps a agafarte
    Espere voret en una altra ocasio
    Moltes gracies
    Un salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, encantat de que estigues per ací. Anaveu dos????

      Elimina
  2. Si, erem dos, del club ciclista de albaida.
    Jo era el xic del mallot roig

    ResponElimina
  3. El que passa es que jo he anat pel camí de la serra i vosaltres habeu continuat per la carretera, he sentit veus durant uns minuts.

    ResponElimina
  4. Si, te hem vist que te has desviat per el cami que puja als pous d´otos.
    Nosaltres anavem a beniatjar i amb la bici de carretera, per lo tant, no podiem agafarte
    Com he dit abans, espere voret en una altra ocasio
    Un salut

    ResponElimina