18/5/13

Serra Mariola

Hui he anat a Bocairent, en principi hi havia una kedada per fer una ruta molt llarga. Però s'han rajat els d'Ontinyent i Banyeres que havien de vindre i ens hem quedat els del poble, 16 incloent una xica.

Arribe a la Casella i no hi ha ningú encara, vaig baixant la bici i em pose una jaqueta perquè fa un fretorro que talla el.... A les 8'00 comença a arribar la gent i al poc eixim, havien dit d'anar cap a Villena però com fa una mica d'aire ens quedem a fer una ruta per la serra. Anem cap a Sant Antoni de Dalt i per la Font del Rotglar cap amunt fins el Morro del Porc.

Continuem cap al Port i per la Senda dels Cavalls cap a l'Ermita de Sta. Barbara. Anem cap a La Mina i pel Pla de d'Aparici creuem la carretera i pugem les Costeretes de Càpito. Ens separem en tres grups, uns van al bar per a guardar taula, els rallyman van davant per un altre lloc i l'altre grup continuem cap al Mas de Somet i d'El Escorial per arribar a la Font Freda... de Bocairent. Baixem al Mas de Guilella.

Ja està fent-se tard per a esmorzar així que anem directe cap a Banyeres pel Molí de Blanes, arribem al Poliesportiu i com està ple anem a un altre bar. L'entrepà de la casa no estava gens malament, encara que el preu si que es car, 7'10€.

A la foto falta Kelo que s'ha amagat per a no eixir jajajajaja.


Després d'esmorzar ens tornem a separar, els que han anat directe al poble i els que hem anat cap a l'Alt de la Creu. Anem per La Banyesa i els altres tenen que minorar el ritme perquè no puc seguir-los, si durant la resta de la ruta el ritme ha sigut alt, ara encara ho es mes, cauen unes gotes però torna a eixir el sol.

Ja quasi en la creu ens desviem cap a la Caseta de Fresols i baixem cap a Bonavista on ens tornem a separar, dos valents van cap al Sto. Cristo i nosaltres cap al poble.
Arribem al poble i anem a la Casella on ens fem un refresquet i carregue per tornar a casa passades les 14'00. Una ruta molt bona amb un ritme alt (per a mi), un bon esmorzar i com sempre una bona companyia. Sempre que vinc ho passe molt be i amb ganes de repetir.

El perfil de la ruta

3 comentaris: