6/1/13

Reis La Canyada

Hui primera ruta de l'any ciclista. Ahir em va dir el meu germà que anaven a La Canyada per vorer un teatre que fan al carrer amb els Reis Mags, tipus el Pas de l'Hort de Bocairent amb diferents escenaris repartits per la localitat i amb la gent del poble fent d'actors.

A les 6'45 ha sonat el despertador i mentre m'he alçat i he carregat trastos he eixit a les 7'15. Una vegada a Bocairent deixe el cotxe prop de ca els meus pares i cap a la casella, lloc d'eixida i reunió del Club Ciclista Bocairent.

Després d'uns minuts de cortesia comencem a pedalejar, tot i que no fa fred si que fa una mica d'airet. Després de passar l'Ermita de Sant Antoni de Dalt creuem la carretera i comença una cronoescalada. Duem un ritme alt tot i anar cap amunt. A Beneixama fem una parada per reparar una punxada. Com es pot vorer, el cel està ras.

Per ací dalt fa mes fred que per Bocairent, 1ºC. Sobretot per l'Hort Solar on la gelada es mes que evident. Pugem un poc mes i arribem a La Canyada, com son quasi les 10'00 anem directe a esmorzar. Un bon entrepà, el Mexicano.... vaca, pimentons i tomaca.
 

De postre un poc de Roscó de Reis.


Una vegada esmorzats anem a vorer el teatre, hi ha prou de gent.

Fins i tot en pogut fer-nos unes fotos amb Ses Majestats Melcior i Gaspar.


Després d'unes poques fotos reprenem la marxa, ara es tot cap abaix. Passem pel Camp de Mirra, Beneixama, El Salse i Banyeres. Continuem baixant a molt bon ritme, de fet arribant a Banyeres anàvem a tope. Una vegada al poble es separem, tot i que quasi tots hem anat a fer-se una cervesa. Després cap a casa amb mes de 55 km a les cames i quasi tots rapits. El vídeo de hui.

2 comentaris: