25/11/12

Quintana

Hui ruta amb la bici. No feia molt de fred, pareix que serà demà. No volia fer una volta massa llarga i he anat per vorer la gent del poble on anava. Quan he arribat no hi havia ningú i quan ja estava apunt d'eixir han començat a arribar. Com Juanvi tenia una molèstia al genoll no volia fer algú dur han decidit anar a la Quintana, tot i que vaig estar per allí la setmana passada m'ha paregut be.

Hem anat per La Gaveta a pujar al Port i cap abaix. Una vegada a l'autovia ens hem desviat pel Barranc del Pla d'Aguiló. Una vegada hem arribat a la pujada, en conter de fer-la, hem continuat pel camí per a no castigar el genoll de Juanvi fins arribar a la Font Quintana.

Hem estat una bona estona parats reparant una punxada, el tubeles es efectiu.... fins que deixa de ser-ho. Una vegada represa la marxa hem anat cap a la carretera de la Serra Grossa i pel camí fins arribar a la Font de la Cova Negra on ja ens hem enfilat per la senda fins arribar a Bellús. Ja no està la bassa de l'altre dia. Com encara no eren les 10'00 hem decidit continuar i esmorzar al poble.
Així que pel Barranc del Salido cap amunt fins l'alberg i per la senda fins eixir a l'Assagador de Bellús per arribar al poble i directes al bar a esmorzar. Com jo el tinc al costat de casa he deixat la bici i després al bar.

Ruta curta però feta a bon ritme, aquesta setmana toca descans actiu i el diumenge la marxa de Riópar.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada